سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

چالش های ناظربرطراحی و تولید برنامه درسی بارویکردکاهش تمرکز

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,109

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONF002_025

Index date: 25 November 2007

چالش های ناظربرطراحی و تولید برنامه درسی بارویکردکاهش تمرکز abstract

این مقاله براساس مطالعات حاصل ازطرح پژوهشی «بررسی وتدوین چارچوب راهنمای برنامه درسی» و تجارب کاربردی نگارنده درحوزه برنامه ریزی درسی تهیه شده است . هدف آن بررسی چالشهای موجود در به کارگیری رویکرد کاهش تمرکز بوده است . تمرکز و عدم تمرکزپدیده ای کاملاً واقعی است که درتمام نظام ها به صورت آشکار وپنهان خودنمایی و تأثیرگذاری دارد . نتایج تحقیقات و پیوستار تمرکز و عدم تمرکز نشان میدهدکه هیچ سازمانی صرفاً در حالت تمرکز و عدم تمرکز قرار ندارد . بنابراین در این نوشته طرح » بکارگیری رویکرد کاهش تمرکز « پیشنهاد شده و چالش های پیش روی نظام برنامه ریزی درسی مورد بررسی قرارگرفته ومفروضات وراهکارکارهایی نیزارایه شده است . برای به کارگیری رویکرد کاهش تمرکزب اید وضعیت برنامه ریزی درسی درحوزة طراحی، الگوهای برنامهریزی، عناصر و مؤلفههای برنامه، مهندسی برنامه، عناصر نظری برنامه ریزی درسی تبیین وروشن شود . نتایج این بررسی و تحلیل نشان می دهد که درطراحی برنامه باید الگویی ترکیبی ازمنابع اطلاعاتی سه گانه تنظیم گردد و عناصر برنامه با در نظر گرفتن اصل انعطاف انتخاب شود . خاستگاه برنامه باید درحد فاصل بین عام و خاص باشد، دامنة مشارکت گروه های دخیل در برنامه ریزی درسی تا مجریان و مدیران گسترش پیدا کند و انعطاف برنامه تا حدی باشد که معلم را در فرایند آموزش فعال کرده و امکان دخل و تصرف را برای استان ها و مناطق محلی فراهم کند

چالش های ناظربرطراحی و تولید برنامه درسی بارویکردکاهش تمرکز Keywords:

کاهش تمرکز , طراحی برنامة درسی , الگوهای برنامة درسی , عناصر برنامه , فرایند برنامه ریزی درسی , خاستگاه برنامه ریزی درسی , اقشار تصمیم گیری در برنامه ریزی درسی , انعطاف در برنامه ریزی درسی .

چالش های ناظربرطراحی و تولید برنامه درسی بارویکردکاهش تمرکز authors

حسین قاسم پور

موسسه پژوهش برنامه ریزی درسی و نوآوریهای آموزشی

مقاله فارسی "چالش های ناظربرطراحی و تولید برنامه درسی بارویکردکاهش تمرکز" توسط حسین قاسم پور، موسسه پژوهش برنامه ریزی درسی و نوآوریهای آموزشی نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی همایش تمرکز و عدم تمرکز در فرایند برنامه ریزی درسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاهش تمرکز، طراحی برنامة درسی، الگوهای برنامة درسی، عناصر برنامه ،فرایند برنامه ریزی درسی، خاستگاه برنامه ریزی درسی، اقشار تصمیم گیری در برنامه ریزی درسی، انعطاف در برنامه ریزی درسی . هستند. این مقاله در تاریخ 4 آذر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2109 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله براساس مطالعات حاصل ازطرح پژوهشی «بررسی وتدوین چارچوب راهنمای برنامه درسی» و تجارب کاربردی نگارنده درحوزه برنامه ریزی درسی تهیه شده است . هدف آن بررسی چالشهای موجود در به کارگیری رویکرد کاهش تمرکز بوده است . تمرکز و عدم تمرکزپدیده ای کاملاً واقعی است که درتمام نظام ها به صورت آشکار وپنهان خودنمایی و تأثیرگذاری دارد . ... . برای دانلود فایل کامل مقاله چالش های ناظربرطراحی و تولید برنامه درسی بارویکردکاهش تمرکز با 21 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.