سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سقف شیشه ای و ارتقاء زنان در گذر زمان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 946

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMNG02_107

Index date: 14 February 2016

سقف شیشه ای و ارتقاء زنان در گذر زمان abstract

زنان از قابلیت ها و توانمندی های خاصی برخوردارند ازجمله مهارت های نرم مانند هوش هیجانی بالاتر، مهارت های ارتباطی، انعطاف پذیری بالا در سبک های رهبری، رفتارهای فداکارانه و تأکید بر مراقبت و رابطه را می توان نام برد. بااین وجود و برخلاف افزایش کمی آنان در بازار کار میزان حضورشان در رده های مدیریتی اعم از مدیریت کلان و خرد ناچیز است و این در حالی است که پژوهش های انجام شده در سطح جهان برای شناخت برتری مردان در مدیریت وجه تمایزی را برای مدیر بودن مردان در مقایسه با زنان قائل نیست. به هرحال الزامات و پیچیدگی مدیریت سازمان ها، موجب ظهور و توسعه دیدگاه استعاره ای به نام سقف شیشه ای نسبت به موانع ارتقای زنان در سازمان شده است. این معضل مهم که نشان از تأخر فرهنگی داشته و ناشی از تعمیم نامنصفانه ی تفاوت های زیستی زنان و مردان به حوزه های کاری است، تبعات منفی خود را بروز داده و باعث شده است که از توانمندی های فکری و تخصصی و قابلیت های مدیریتی زنان استفاده ی مناسب به عمل نیاید. پیش نیاز درمان چنین معضلی، شناخت نسبت به وجود بیماری و شناسایی عوامل به وجود آورنده آن است. در این مقاله، به طور خلاصه کارکرد استعاره ی سقف شیشه ای در مدیریت سازمان، مرور می شود و برخی از موانع ارتقاء زنان به پست های مدیریت که از بیشترین تأثیر برخوردارند، نظیر کلیشه جنسیت، شبکه های اجتماعی و ارتباطات، شکاف درآمدی کار زنان و صخره ی شیشه ای موردبررسی قرار گرفت و درادامه مهم ترین عوامل تأثیرگذار بر فروریختن سقف شیشه ای یعنی نقش رسانه، تأثیر فرهنگ سازمانی و تأثیر خانواده بر شکست سقف شیشه ای قلمداد شد.

سقف شیشه ای و ارتقاء زنان در گذر زمان Keywords:

سقف شیشه ای و ارتقاء زنان در گذر زمان authors

ماشاالله ولی خانی

دکتری مدیریت، استادیار، دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

علی اصغر محسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت دولتی تحول اداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

مهدی بنی طالبی دهکردی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت دولتی- تحول اداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Cotter, D. A.; Hermsen , M, Ovadia S.; Vanneman R ...
Andersen, M. L., & Taylor, H. F. (20 06). :Understanding ...
Antonakis, J.; Cianciolo A. _ Sternberg, R. J. (Eds.). (2004). ...
Bastani, S. (20 01) Middle Clas Community in Tehran: Social ...
Erickson, B. H. & Miata, Kakuko (2005) "Macro and Micro ...
Gallagher M (1980). Unequal Opportunities: The Case of Women and ...
Gallagher, M., Kapp, B.S., Frysinger, R.C.. & Rapp, P.R. (1980). ...
Lee Jean (2005). Perception of Women Managers in Singapore: A ...
MC Quail, Denis (1996). Mass Communic ation Theory, 3d Edition, ...
Ryan, M. K.; Haslam, S. A. (2007). "The glass cliff: ...
Setsquared study group, (2013). "Glass cliff full case study", Electronic ...
Simon, J.(1 996).The double_jlazed glass ceiling in Australian libraries _ ...
Straub, C.2007. A comparative analysis of the use of work-life ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سقف شیشه ای و ارتقاء زنان در گذر زمان" توسط ماشاالله ولی خانی، دکتری مدیریت، استادیار، دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان؛ علی اصغر محسنی، دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت دولتی تحول اداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان؛ مهدی بنی طالبی دهکردی، دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت دولتی- تحول اداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن ۲۱ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سقف شیشه ای، مدیریت، زنان، کلیشه جنسیت، شکاف درآمدی هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 946 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زنان از قابلیت ها و توانمندی های خاصی برخوردارند ازجمله مهارت های نرم مانند هوش هیجانی بالاتر، مهارت های ارتباطی، انعطاف پذیری بالا در سبک های رهبری، رفتارهای فداکارانه و تأکید بر مراقبت و رابطه را می توان نام برد. بااین وجود و برخلاف افزایش کمی آنان در بازار کار میزان حضورشان در رده های مدیریتی اعم از مدیریت کلان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سقف شیشه ای و ارتقاء زنان در گذر زمان با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.