سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه همکاریهای بینالملل در سازمانهای پژوهشی و فناوری

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,400

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPCONF01_294

Index date: 27 November 2007

جایگاه همکاریهای بینالملل در سازمانهای پژوهشی و فناوری abstract

جهت نیل به دانش فنی روز و کاهش شکاف فناوری خود با شرکتهای پیشرو ن یازمند تعاملات بین المللی هستیم . یک مزیت فناوری قابل رقابت که تضمینی برای آینده باشد جهت حفظ حیات درازمدت هرسازمانی ضروری است و رسیدن به این مهم ممکن نیست جز اینکه ضمن باور توانمندی های خود، از تجارب شرکتهای جهانی سود برده و از دستاوردهای پیشگامان داخلی و خارجی بهره جوییم . این نوع همکاری در قالب اصولیش می تواند آمیزه ای از بهره جویی از توان داخلی و تجارب جهانی باشد . واضح است که اجرای پروژه های پژوهشی مشترک و درکنار شرکتهای پیشرو بودن، فرآیند یادگیری را عملی تر، سریعتر و موفقتر می کند . یعنی ارتباط تنگاتنگ با متخصصان خارجی در طی پروژه تضمینی جهت انتقال فناوری به داخل کشور است . تجربهای که در هیچ سمینار، کارگاه آموزشی، دانشگاه و همایشی به دست نمیآید . یک سازمان باید بداند که می خواهد به کدام سو برود و در همان راستا استراتژی خود را تدوین نماید . لازم است ارتباطا ت بینالمللی نیز متناسب با این استراتژی شکل گرفته و سمت و سو یابد . مسلماً در یک شرکت پژوهشی - فناوری خلق نوآوری و نیل به دانش فنی از اهداف اصلی می باشد . بنابراین هدف اصلی از همکاریهای بین المللی نیز باید کمک به انتقال فناوری باشد . در واقع اجزای کلیدی در چنین سازمانهایی عبارتند از : • کیفیت و کمیت نوآوریهای ثبت شده • کارایی و سرعت پژوهش • و مهمتر از همه سهم فناوری در کسب و کار در همکاری با شرکتهای خارجی نیز باید توجه خاص به این اجزا کلیدی نمود . بنابراین درک فرصت و انتخاب همکار مناسب بسیار مهم است . فرصتها از جستج وی هدفدار بدست می آیند و در انتخاب همکار بین المللی به شرایط کلی جامعه، شرایط خاص شرکت خارجی چه از نظر محیطی و چه از نظر سازماندهی و بالاخره توانمندی فناورانه آن باید توجه نمود . ضروری است فرصتها و انتخاب همکار بینالمللی متناسب با پتانسیل، ظرفیت و توانمندی سازمان انتخاب شود . در این مقاله ضمن بررسی ضرورت همکاری مشترک با شرکتهای خارجی، روند اصولی این نوع همکاری ارایه میگردد

جایگاه همکاریهای بینالملل در سازمانهای پژوهشی و فناوری Keywords:

جایگاه همکاریهای بینالملل در سازمانهای پژوهشی و فناوری authors

لیدا رسولی

کارشناس ارشد امور بین الملل، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی

وحید حدادی اصل

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل و استاد دانشکده پلیمر دانشگاه صنعتی امیرک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ سند راهبردی پژوهش و فناوری صنعت نفت کشور، 1386 ...
سایت انکتاد، گزارش سال 2006 میلادی ...
مطالب ارایه شده در کارگاه آموزشی "ارتباط بین سیاست‌های فناوری ...
لیدا رسولی، وحید حدادی اصل، همکاری‌های پژوهشی با شرکتهای برتر ...
کاتینو، فاسولو، ترجمه لیدا رسولی، سازمان نوآوری، پاییز 1383 ...
لیدا رسولی، تجارب همکاریهای بین‌المللی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی ...
Andre Tosi Furtado; Adriana Gomes de Fritos. The catch-up strategy ...
Virginia Acha., Lucia Cusmano. Sharing capabilities patterns of R&T co-operation ...
Kogut B. (1998), joint ventures: theoretical and empirical perspectives, strategic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگاه همکاریهای بینالملل در سازمانهای پژوهشی و فناوری" توسط لیدا رسولی، کارشناس ارشد امور بین الملل، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی؛ وحید حدادی اصل، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل و استاد دانشکده پلیمر دانشگاه صنعتی امیرک نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس پتروشیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله همکاری بینالملل، سازمان، پژوهشی، فرصت، فناوری هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1400 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهت نیل به دانش فنی روز و کاهش شکاف فناوری خود با شرکتهای پیشرو ن یازمند تعاملات بین المللی هستیم . یک مزیت فناوری قابل رقابت که تضمینی برای آینده باشد جهت حفظ حیات درازمدت هرسازمانی ضروری است و رسیدن به این مهم ممکن نیست جز اینکه ضمن باور توانمندی های خود، از تجارب شرکتهای جهانی سود برده و از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه همکاریهای بینالملل در سازمانهای پژوهشی و فناوری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.