سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آنالیز حرارتی و تخریب ABS

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,885

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPCONF01_295

Index date: 27 November 2007

بررسی آنالیز حرارتی و تخریب ABS abstract

پلیمر اکریلونیتریل - بوتادی ان - استایرن ) ) ABS در طول فرآیندهای شکل دهی، استفاده در دمای بالا و در معرض نور دچار SAN تخریب حرارتی، اکسایشی و فوتواکسایشی می شود . فاز پلی بوتادی ان به خاطر وجود پیوند غیر اشباع نسبت به فاز تمایل بیشتری به واکنش، با یا بدون اکسیژن و ایجاد شبکة عرضی دارد . تخریب در فاز رابری به دو صورت، تخریب در حضور اکسیژن و ایجاد پراکسید ها و پیوندهای عرضی توسط اکسیژن، و تخریب بدون حضور اکسیژن و ایجاد پیوندهای عرضی، صورت می گیرد . در هر دو نوع تخریب شدت نوارهای جذبی در اعداد موجی 970 و 916 cm -1 که به ترتیب مربوط به نوسان C-Hدر پیوند C=C ترانس غیر اشباع وینیلی و پیوند C-H بوتادی ان می باشند، کاهش می یابند . آنالیز 2و1 وینیلی انتهایی طیف سنجی مادون قرمز ) ) FTIR برای ABS فرآیند شده با اکسترودر نشانگرشبکه ای شدن فاز رابری می باشد . آنالیزهای تجزیه گرما وزن سنجی ) ) TGA/DTA از نمونه های SAN ، g-ABS ، ABS و ABS فرآیند شده نشانگر منشا رابری پیک تخریب ( دمای 230 درجه سانتیگراد در ) ABS می باشد . جابجایی این پیک در آنالیز DTA از 270 درجه سانتیگراد درg-ABSبه 230 درجه سانتیگراد در ABS و به 212 درجه سانتیگراد در ABS فرآیند شده و حذف آن در نمونه ABS با دو بار آنالیز تا 300 درجه سانتیگراد، مشاهده می شود . جابجایی دمای ایجاد پیوندهای عرضی به خاطر کاهش آنتی اکسیدان های موجود در حین فرایند و تولید شبکه های ناپایدار شیمیایی در فاز رابری می باشد . نتایج حاصل از آنالیز TGA نمونه g-ABS در محیط هوا و نیتروژن نشانگر جدا شدن و شکست زنجیرهای SAN پیوندی و سپس تخریب SAN آزاد و در نهایت تخریب پلی بوتادی ان می باشد، که منجر به مشاهده کاهش سه پله ای وزن می شود

بررسی آنالیز حرارتی و تخریب ABS Keywords:

بررسی آنالیز حرارتی و تخریب ABS authors

ابوالفضل شناور

محقق ۱ ، مرکز پژوهش پتروشیمی تبریز

حیدر رنجبر

پژوهنده ارشد، مرکز پژوهش پتروشیمی تبریز

مهرداد شهپر

محقق ۱ ، مرکز پژوهش پتروشیمی تبریز

فرهنگ عباسی

هیات علمی دانشگاه صنعتی سهند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Suzuki, M. Wilkie, C. A., (1995). The thermal degradation of ...
Shapi, M. M., (1991). TG and DSC Studies of some ...
Yang, M. H., (2000). The thermal degradation of acrylon itrile-butad ...
Adeniyi, J. B. Kolawole, E. G., (1984). Thermal and Photo-Deg ...
Luda di Cortemiglia, M.P. Camino, G. Costa, L. Guaita, M., ...
Tiganis, B.E. Burn, L. S. Davis, P. Hill, A. J., ...
Adeniyi, J. B., (1984). Clarification and Discussion of Chemical Tra ...
Wyzgoski, M. G., (1976), Effects of Oven Aging on ABS, ...
Bair, H. E. Boyle, D. J. Kelleher, P. G., (1980), ...
GHAEMY, M. SCOTT, G., (1981), Photo- and thermal oxidation of ...
Scott, G. Tahan, M., (1977), Comparison of the p h ...
Davis, P. Tiganis, B.E. Burn, L. S., (2004), The effect ...
Gardette, J. L. Mailhot, D. Lemaire, J., (1995), P hotooxidation ...
Piton, M. Rivaton, A., (1997), P hoto-oxid ation of ABS ...
Boldizar, A. Moller K., (2003), Degradation of ABS during repeated ...
Blom, H. Yeh, R. Wojnarowski, R. Ling, M., (2006), Detection ...
Shenavar, A. Abbasi, F., (2007). Morphology, Thermal, and Mechanical Properties ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آنالیز حرارتی و تخریب ABS" توسط ابوالفضل شناور، محقق ۱ ، مرکز پژوهش پتروشیمی تبریز؛ حیدر رنجبر، پژوهنده ارشد، مرکز پژوهش پتروشیمی تبریز؛ مهرداد شهپر، محقق ۱ ، مرکز پژوهش پتروشیمی تبریز؛ فرهنگ عباسی، هیات علمی دانشگاه صنعتی سهند نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس پتروشیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکریلونیتریل – بوتادی ان - استایرن ، آنالیز حرارتی، تخریب هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2885 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پلیمر اکریلونیتریل - بوتادی ان - استایرن ) ) ABS در طول فرآیندهای شکل دهی، استفاده در دمای بالا و در معرض نور دچار SAN تخریب حرارتی، اکسایشی و فوتواکسایشی می شود . فاز پلی بوتادی ان به خاطر وجود پیوند غیر اشباع نسبت به فاز تمایل بیشتری به واکنش، با یا بدون اکسیژن و ایجاد شبکة عرضی دارد . ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آنالیز حرارتی و تخریب ABS با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.