Year: 1394
Publish place: Management,Culture & Economical Development
COI: MCED01_463
Language: PersianView: 928
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در این مطالعه تالابهای ثبت شده ایران در کنوانسیون بین المللی رامسر و تاثیر آنها بر توسعه گردشگری پایدار بررسی شدند. بدین منظور با مطالعه ی مروری و گردآوری اطلاعات با روش کتابخانه ای اطلاعاتی پیرامون مفاهیم اکوتوریسم و گردشگری پایدار، تالابها، کنوانسیون رامسر و مدیریت تالابها به دست آمد. بر این اساس فرصتها و تهدیدهای بالقوه گردشگری پایدار، حیطه ها و ویژگی های گردشگری پایدار، ویژگی بوم گردان ، زمینه های اقتصادی و اجتماعی گردشگری پایدار، هدف کنوانسیون رامسر و ضمیمه مونترو آن تجزیه و تحلیل شدند. نتایج پژوهش نشان داد که در مبحث گردشگری پایدار تالابهای ایران بر اساس ویژگی ها و مولفه های خاص خود از پتانسیل بالایی برای جذب بوم گردان و توسعه گردشگری پایدار برخوردار هستند. در نهایت به منظور احیاء، حفاظت و بهره گیری از این تالابها در توسعه گردشگری پایدار پیشنهادهایی ارائه شد.
Keywords:
اكوتوريسم- كنوانسيون رامسر- تالاب- گردشگري پايدار
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/427565/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قائمی، مژگان و جواهرزاده، فرید،1394،مروری بر تالابهای ایران ثبت شده در کنوانسیون رامسر و بررسی تاثیر آنها بر توسعه گردشگریپایدار و ارائه پیشنهاد به منظور احیاء و حفاظت تالابها،کنفرانس بین المللی مدیریت، فرهنگ و توسعه اقتصادی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/427565
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قائمی، مژگان؛ فرید جواهرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، قائمی؛ جواهرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در مهندسی عمران
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
- بررسی کیفی تالاب میانگران در شهرستان ایذه، خوزستان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.