سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی طول و موقعیت دیوار های آب بند افقی و قائم بر دبی عبوری و فشار آپ لیفت وارد بر فنداسیون سد بتنی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,188

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMFE02_041

Index date: 16 February 2016

بررسی طول و موقعیت دیوار های آب بند افقی و قائم بر دبی عبوری و فشار آپ لیفت وارد بر فنداسیون سد بتنی abstract

هرچند احداث دیواره آب بند یکی از روش های کاهش دبی تراوش از زیر سدهای می باشد ولی بررسی تاثیر آن بر مقداردبی تراوش از اهمیت ویژه ای بر خوردار است..در این مطالعه اثر طول و موقعیت پرده آب بند افقی و قائم بر دبی عبوریاز زیر سد،فشار برخاستی وارد بر فنداسیون سد و مقایسه نتایج حاصله مورد بررسی قرار گرفته است و مشخص گردید کهمقدار دبی عبوری از زیر سد در حالت پرده آب بند افقی مقدار کمتری نشان می دهد و فشار برخاستی وارد بر فنداسیونسد در حالت پرده آب بند قائم حالت بهینه تری میباشد. جهت بررسی آنالیز نشت از نرم افزار SEEP/W به روش اجزامحدود استفاده شده است.

بررسی طول و موقعیت دیوار های آب بند افقی و قائم بر دبی عبوری و فشار آپ لیفت وارد بر فنداسیون سد بتنی Keywords:

بررسی طول و موقعیت دیوار های آب بند افقی و قائم بر دبی عبوری و فشار آپ لیفت وارد بر فنداسیون سد بتنی authors

جهانگیر خزایی

استادیار گروه مهندسی عمران ،دانشکده فنی مهندسی ،دانشگاه رازی ، کرمانشاه

افشین اولادقباد

دانشجوی کارشناسی ارشد - ژئوتکنیک ، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه رازی ، کرمانشاه

علی شمشیری

دانشجوی کارشناسی عمران، دانشگاه رازی، کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "بررسی طول و موقعیت دیوار های آب بند افقی و قائم بر دبی عبوری و فشار آپ لیفت وارد بر فنداسیون سد بتنی" توسط جهانگیر خزایی، استادیار گروه مهندسی عمران ،دانشکده فنی مهندسی ،دانشگاه رازی ، کرمانشاه؛ افشین اولادقباد، دانشجوی کارشناسی ارشد - ژئوتکنیک ، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه رازی ، کرمانشاه؛ علی شمشیری، دانشجوی کارشناسی عمران، دانشگاه رازی، کرمانشاه نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنالیز نشت، نیروی برخاستی، دبی عبوری هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1188 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هرچند احداث دیواره آب بند یکی از روش های کاهش دبی تراوش از زیر سدهای می باشد ولی بررسی تاثیر آن بر مقداردبی تراوش از اهمیت ویژه ای بر خوردار است..در این مطالعه اثر طول و موقعیت پرده آب بند افقی و قائم بر دبی عبوریاز زیر سد،فشار برخاستی وارد بر فنداسیون سد و مقایسه نتایج حاصله مورد بررسی قرار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی طول و موقعیت دیوار های آب بند افقی و قائم بر دبی عبوری و فشار آپ لیفت وارد بر فنداسیون سد بتنی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.