سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین اولویتهای تحقیقاتی یک فناوری نوین ( نانوفناوری ) در بخش انرژی کشور

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,910

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MTIC02_011

Index date: 11 December 2007

تعیین اولویتهای تحقیقاتی یک فناوری نوین ( نانوفناوری ) در بخش انرژی کشور abstract

استفاده از فن آوری های جدید در قرن بیست و یکم یکی از رهیافت های پیشرفت و همگامی با اقدامات جهانی در نیل به اهداف توسعه پایدار محسوب می شود . از میان 4 فناوری مهم و مطرح در قرن بیست و یکم ، انتظار می رود نانوفناوری انقلابی را در تولیدات صنعنی جهان به وجود آورد . مواد نانو دارای خواص جدید و منحصر به فردی نظیر خواص مغناطیسی و نوری هستند که با کاربردهای وسیع آن در علوم و صنایع مختلف زمینه های رشد اقتصادی جوامع را فراهم می سازد . انتظار می رود مهندسی نانو پیشرفتهای قابل ملاحظه ای در زمینه های تبدیل و ذخیره سازی انرژی خورشیدی ، تامین روشنایی با بازدهی انرژی بالا، تولید مواد مستحکم تر و سبکتر برای بهره گیری در بخش حمل و نقل، استفاده از روشهای شیمیایی با انرژی اندک برای از بین بردن مواد سمی، افزایش بازدهی سوخت و فرآوری ایجاد نماید . فناوری نانو می تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی ذخیره سازی انرژی، بازدهی و هزینه تولید انرژی بگذارد . فناوری نانو برای اصلاح پسابها و منابع آلاینده آب، جذب فلزات سنگین، کاهش آلاینده های خطرناک آب، حذف ذرات از دودکش واحدهای صنعتی و نیروگاهی، کاهش انتشار دی اکسید کربن و . . . کاربردهای وسیعی یافته است . با توجه به روند جهانی توسعه فناوری نانو و نیز بازارهای جهانی ایجاد شده و یا در حال شکل گیری در این مطالعه سعی شده است تا با بررسی وضعیت بخش انرژی کشور، اولویتها و کاربردهای این فناوری جدید در صنعت انرژی کشور تبیین شود . تا از این رهگذر بتوان با برنامه ریزی درست و منسجم، اقدامات و فعالیت های تحقیقاتی در زمینه این فناوری در بخش انرژی را سمت و سویی مفید بخشید و از هدرروی منابع مالی، زمانی و نیروی انسانی جلوگیری کرد

تعیین اولویتهای تحقیقاتی یک فناوری نوین ( نانوفناوری ) در بخش انرژی کشور Keywords:

تعیین اولویتهای تحقیقاتی یک فناوری نوین ( نانوفناوری ) در بخش انرژی کشور authors

نسترن رحیمی

مدیر گروه محیط زیست ، دفتر برنامه ریزی انرژی ، معاونت امور انرژی ، وزار

سوسن روشن ضمیر

عضو هیات علمی پژوهشکده سبز ، دانشگاه علم و صنعت، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ Priorities in EU Energy policy since. Chapter 4: 1995, ...
!. Demirbas, A. Energy balance, Energy Sources, Energy policy, Future ...
_ Kagazayo, T. Kaneko, K. Akai, M. and Hijikata, _ ...
_ Grab, G.R. Importance of ISO and IEC International Energy ...
_ Dalp, R. and Anderson, F. national priorities in academic ...
Zongxin, W. and Zhihong, W. Mittigation assessment results and priorities ...
_ Lovins, A. Lotspeich, C. Energy surprise for the 21st ...
}. Bulding an effective innovation strategy for PIER. California Energy ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین اولویتهای تحقیقاتی یک فناوری نوین ( نانوفناوری ) در بخش انرژی کشور" توسط نسترن رحیمی، مدیر گروه محیط زیست ، دفتر برنامه ریزی انرژی ، معاونت امور انرژی ، وزار؛ سوسن روشن ضمیر، عضو هیات علمی پژوهشکده سبز ، دانشگاه علم و صنعت، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس مدیریت تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فناوری نانو ، بخش انرژی ، کاهش آلودگی های زیست محیطی، اولویت های تحقیفاتی، فرآیند تحلیل سیستمی، حوزه های انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 20 آذر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1910 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از فن آوری های جدید در قرن بیست و یکم یکی از رهیافت های پیشرفت و همگامی با اقدامات جهانی در نیل به اهداف توسعه پایدار محسوب می شود . از میان 4 فناوری مهم و مطرح در قرن بیست و یکم ، انتظار می رود نانوفناوری انقلابی را در تولیدات صنعنی جهان به وجود آورد . مواد نانو ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین اولویتهای تحقیقاتی یک فناوری نوین ( نانوفناوری ) در بخش انرژی کشور با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.