سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار لرزهای سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی و دیوار برشی بتنی با و بدون جداساز لرزهای لغزشی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 718

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DCEAEM02_213

Index date: 19 February 2016

بررسی رفتار لرزهای سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی و دیوار برشی بتنی با و بدون جداساز لرزهای لغزشی abstract

یکی از روش های نوین کاهش خسارات زلزله، استفاده از جداسازهای لرزه ای در سازه ها می باشد. سیستم جداگر لغزشی، باقرار دادن عنصر سازه ای که دارای سختی افقی بسیار کم میباشد بین سازه و پی، سازه را از روی زمین جدا کرده و پاسخ سازه بهحرکت زمین را کاهش میدهد. الحاق سیستم جداگر لغزشی به سیستم های سازهای مختلف نتایج متفاوتی را منجر میگردد . در این مقاله به بررسی تاثیر جداگر لغزشی بر روی سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی با دیوار برشی بتنی پرداخته شده است. یکه ی از روش های که می تواند برای اصلاح پارامترهای لرزه ای سیستم های قاب خمشی فولادی به دلیل برخورداری از نرمی نسبتا زیاد و رنج بردن از اثرات P- مورد استفاده قرار گیرد، استفاده از دیوار برشی بتن آرمه می باشد. در این مقاله سه مدل سه بعدی4و8و 21 طبقه با سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی و دیوار برشی بتنی با و بدون جداگر لرزه ای تعریه ف شهده اسهت. تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی تحت اثر سه شتاب نگاشت زلزله دور گسل بر روی مدلها انجام پذیرفت. بنا بر یافته های تحقیق و نتایج به دستآمده روشن شد که جداگرهای لغزشی در کاهش پاسخ جانبی لرزه ای سیستم دوگانه قاب خمشی فولاد ی و دیوار برشی بتنی، تحت زلزله کارآمد می باشد. ضمن اینکه با بررسی معیار تغییر مکان جانبی طبقات، نتیجه گیری شد که عملکرد جداگر لرزه ا ی برای مدل 4 طبقه نسبت به مدل 8 و 21 طبقه موثرتر میباشد

بررسی رفتار لرزهای سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی و دیوار برشی بتنی با و بدون جداساز لرزهای لغزشی Keywords:

جداساز لرزه ای لغزشی , قاب خمشی فلزی با دیوار برشی بتنی , تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی

بررسی رفتار لرزهای سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی و دیوار برشی بتنی با و بدون جداساز لرزهای لغزشی authors

مسعود رئوفی

مربی، دانشجوی دکتری، عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

نیایش لآلی

دانشجو، کارشناسی ارشد زلزله، عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
یغمایی سابق، سامان، ارزیابی لرزه ای ساختمانهای مرکب فولادی با ...
علی خیرالدین، حامد اسمعیلی، بررسی اندر کش دیوار برشی بتن ... [مقاله کنفرانسی]
آ آیین نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله، استاندارد 2800(ویرایش ...
Naeim, F. and Kelly, James., Design of seismic Isolated Structures ...
Agarwala, V.K., Niedzweckia, J.M., Lindtb, J.W. (2007), "Earthquake induced pounding ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رفتار لرزهای سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی و دیوار برشی بتنی با و بدون جداساز لرزهای لغزشی" توسط مسعود رئوفی، مربی، دانشجوی دکتری، عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر؛ نیایش لآلی، دانشجو، کارشناسی ارشد زلزله، عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران ، معماری ، برق و مکانیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جداساز لرزه ای لغزشی، قاب خمشی فلزی با دیوار برشی بتنی، تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 718 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روش های نوین کاهش خسارات زلزله، استفاده از جداسازهای لرزه ای در سازه ها می باشد. سیستم جداگر لغزشی، باقرار دادن عنصر سازه ای که دارای سختی افقی بسیار کم میباشد بین سازه و پی، سازه را از روی زمین جدا کرده و پاسخ سازه بهحرکت زمین را کاهش میدهد. الحاق سیستم جداگر لغزشی به سیستم های سازهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار لرزهای سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی و دیوار برشی بتنی با و بدون جداساز لرزهای لغزشی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.