سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پردازش اطلاعات ناپیوستگیها در تحلیل پایداری شیب در معدن مس سرچشمه

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,479

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IOPMC01_023

Index date: 24 December 2007

پردازش اطلاعات ناپیوستگیها در تحلیل پایداری شیب در معدن مس سرچشمه abstract

در انجام تحلیل پایداری شیب (به کمک روش المان مجزا) به منظور شبیه سازی رفتار مهندسی توده سنگهای درزه دار نیاز به تعیین خواص ذاتی ناپیوستگیها (که به عنوان شرایط مرزی عمل می کنند) می باشد. در این مقاله به بحث درباره فرایند تهیه داده های ورودی نرم افزار مرتبط با روش انتخاب شده (نرم افزار UDEC) بر اساس تحلیل اطلاعات حاصل از مغزه های گرفته شده از ناحیه مورد (در معد ن مس سرچشمه) تحلیل و همچنین نتایج آزمایشهای مکانیک سنگی به منظور مدل کردن پایداری در ناحیه غربی معدن مس سرچشمه پرداخته شده است.

پردازش اطلاعات ناپیوستگیها در تحلیل پایداری شیب در معدن مس سرچشمه authors

علی میردارمنصورپناهی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مهدی افسری نژاد

استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشکده فنی و مهندسی ، بخش مهندسی

حسین جلالی فر

عضو هیئت علمی دانشکده صنعت و معدن زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان

سعید کریمی نسب

کارشناس بخش زمین شناسی معدن ، مجتمع مس سرچشمه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Itasca Consulting Grovp Irc., /993, Marual _ Elemeru Code (DEC) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پردازش اطلاعات ناپیوستگیها در تحلیل پایداری شیب در معدن مس سرچشمه" توسط علی میردارمنصورپناهی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ مهدی افسری نژاد، استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشکده فنی و مهندسی ، بخش مهندسی؛ حسین جلالی فر، عضو هیئت علمی دانشکده صنعت و معدن زرند، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ سعید کریمی نسب، کارشناس بخش زمین شناسی معدن ، مجتمع مس سرچشمه نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس معادن روباز ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 3 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2479 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در انجام تحلیل پایداری شیب (به کمک روش المان مجزا) به منظور شبیه سازی رفتار مهندسی توده سنگهای درزه دار نیاز به تعیین خواص ذاتی ناپیوستگیها (که به عنوان شرایط مرزی عمل می کنند) می باشد. در این مقاله به بحث درباره فرایند تهیه داده های ورودی نرم افزار مرتبط با روش انتخاب شده (نرم افزار UDEC) بر اساس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پردازش اطلاعات ناپیوستگیها در تحلیل پایداری شیب در معدن مس سرچشمه با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.