سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تربیت زیبایی شناختی: رهیافتی جامع برای چالش های برنامه درسی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,286

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HPSCONF01_209

Index date: 19 February 2016

تربیت زیبایی شناختی: رهیافتی جامع برای چالش های برنامه درسی abstract

تربیت از خصلت های انسانی است. براساس تعالیم اسلامی، فطرت انسان دارای اقتضائاتی برای تربیت کردن است که یکی از آنهازیبایی جویی و زیبایی طلبی است. خداوند برای تربیت انسان به زیبایی جویی وی اشاره می کند و زبان کتاب هدایت خود رامتناسب آن انتخاب می کند. از آنجا که هدف و رسالت اصلی قرآن نیز هدایت بشریت به مسیر حقیقی و خداشناسی است و نظامآموزشی و برنامه درسی نیز هدفی جز تعلیم و تربیت فراگیران ندارند، بنابراین برنامه درسی نیز می تواند از زبان اعجاز آمیز قرآنکه همان زبان زیبایی شناختی است در حوزه تعلیم و تربیت بویژه تربیت دینی استفاده نموده و موفقیت کسب نماید. این مقالهدرصدد پرداختن به جایگاه تربیت زیبایی شناسی در برنامه درسی و ظرفیت آن برای تربیت همه جانبه به روش توصیفی- تحلیلیاست. مطابق یافته ها، تربیت زیبایی شناختی یک رهیافت جامع برای نظام آموزشی مطرح است و تعالیم اسلامی نیز از این رهیافتبهتر می توانند فضای لازم را برای حضور در برنامه درسی پیدا کنند. حاکم ساختن چنین رهیافتی دارای پیامدهایی از قبیل تغییرسیاست ها در هدف گذاری، روش های تدریس؛ محتوا و ارزشیابی است.

تربیت زیبایی شناختی: رهیافتی جامع برای چالش های برنامه درسی Keywords:

تربیت زیبایی شناختی: رهیافتی جامع برای چالش های برنامه درسی authors

داود طهماسب زاده شیخلار

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز

جمیله علم الهدی

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهیدبهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Eisner, E. W. (2005) Opening a shuttered window: an introduction ...
Fazio, R. H. (2001). On the automatic activation of associated ...
Gale, R. (2005). Aesthetic literacy and the "living of lyrical ...
Gardner, H. (2000). Inteligence reframed: Multiple intelligence for21 centery. Newyork: ...
Latta, Margaret M. (2001). Letting Aesthetic Experience Tell Its Own ...
Moroye, Christy M & Uhrmacher, P. Bruce (2010), Aesthetic Themes ...
Rolls, E. T. (1999). The Brain and Emotion. Oxford: Oxford ...
Rosss, M., Randor, H., Mitchell, S., & Bierton, C. (1993). ...
Wagar, B. M., and P. Thagard (2004). Spiking Phineas Gage: ...
Sontag, S. (2003). Regarding the pain of others. New York: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تربیت زیبایی شناختی: رهیافتی جامع برای چالش های برنامه درسی" توسط داود طهماسب زاده شیخلار، عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز؛ جمیله علم الهدی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهیدبهشتی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی علوم انسانی، روانشناسی و علوم اجتماعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه ریزی درسی، زیبایی، زیبایی شناسی، تربیت زیبایی شناختی هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1286 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تربیت از خصلت های انسانی است. براساس تعالیم اسلامی، فطرت انسان دارای اقتضائاتی برای تربیت کردن است که یکی از آنهازیبایی جویی و زیبایی طلبی است. خداوند برای تربیت انسان به زیبایی جویی وی اشاره می کند و زبان کتاب هدایت خود رامتناسب آن انتخاب می کند. از آنجا که هدف و رسالت اصلی قرآن نیز هدایت بشریت به مسیر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تربیت زیبایی شناختی: رهیافتی جامع برای چالش های برنامه درسی با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.