سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی و مدل سازی ترانسفورماتورهای کنترل پذیر شبکه

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 495

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEES01_065

Index date: 6 March 2016

شبیه سازی و مدل سازی ترانسفورماتورهای کنترل پذیر شبکه abstract

کار ارائه شده در این مقاله به قوانین عملکردی ترانسفورماتور کنترل پذیر شبکه در کنترل توان عبوری از خطوط ارتباطی توجه دارد. این ترانسفورماتور به کمک منابع چند ربعی مجازی دوبل، برای کنترل دامنه و زاویه فاز ولتاژ باس به کار می رود ترانسفورماتور کنترل پذیر به عنوان دستگاهی ساده معرفی شده که با ترکیب بخشی از ترانسفورماتور تپ مرکزی و یا ترانسفورماتور تغییر تپ بار با یک مبدل کوچک دوجهته توان پایین AC-AC تحقق می یابد.

شبیه سازی و مدل سازی ترانسفورماتورهای کنترل پذیر شبکه Keywords:

ترانسفورماتور کنترل پذیر شبکه , منابع چند ربعی مجازی دوبل(DVQS) , مدولاسیون هارمونیک زوج(EHM) شبکه هوشمند , کنترل پخش بار(عبور توان)

شبیه سازی و مدل سازی ترانسفورماتورهای کنترل پذیر شبکه authors

مهدی سرلک

دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Systems Conference and Exposition, PES. IEEE, pp 398-403 vol.1. 10-13 ...
Das D., Divan D, "Power Flow Control in Networks Using ...
Illinois, Urbana-Champ aign, Illinois, 1997. ...
Rusnak J. "Power Flow Control by the use of Phase ...
Rusejla S. "Power Flow Control With UPFC", Internal Report, Zurich, ...
Einar L, Richard P., et al, "Variable Frequency Transformer- a ...
Divan D., Sastry J. "Controllable Network Transformers Power Electronics Specialist ...
Das D., Divan D., Sastry J., "Voltage Synthesis Using Dual ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی و مدل سازی ترانسفورماتورهای کنترل پذیر شبکه" توسط مهدی سرلک، دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ترانسفورماتور کنترل پذیر شبکه، منابع چند ربعی مجازی دوبل(DVQS)، مدولاسیون هارمونیک زوج(EHM) شبکه هوشمند، کنترل پخش بار(عبور توان) هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 495 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کار ارائه شده در این مقاله به قوانین عملکردی ترانسفورماتور کنترل پذیر شبکه در کنترل توان عبوری از خطوط ارتباطی توجه دارد. این ترانسفورماتور به کمک منابع چند ربعی مجازی دوبل، برای کنترل دامنه و زاویه فاز ولتاژ باس به کار می رود ترانسفورماتور کنترل پذیر به عنوان دستگاهی ساده معرفی شده که با ترکیب بخشی از ترانسفورماتور تپ مرکزی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی و مدل سازی ترانسفورماتورهای کنترل پذیر شبکه با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.