سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نحوه عملکرد میراگر و ضربه گیرها در ساختمانها

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,911

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CESC12_076

Index date: 23 December 2005

نحوه عملکرد میراگر و ضربه گیرها در ساختمانها abstract

جداسازی پایه و اساس یکی از راه حل های موثر برای محافظت ساختمانهای بزرگ از خسارت زلزله می باشد. این راه حل پرهزینه است زیرا کل ساختمان باید به تکیه گاههای غلتکی یا الاستومتریک که در سرتاسر توزیع شده باشند دارای نتایجی مشابه و در عوض هزینه پایین تری می باشد. این متن به چگونگی نصب این میرا کننده های لزج در سازه می پردازد و در ضمن مثالهای متعددی را مطرح می کنیم. با بیشترین سازه، یک مقدار نسبتا کوچک ضربه گیری یک کاهش بزرگ در فشار و تغییر شکل(تغییر مکان پراکنده بودن) توسط از بین بردن انرژی از سازه را فراهم می کند. برایمثال با یک توقف اتومبیل ، خفه کن، یا ضربه گیر، به منظور کنترل حرکت فنر استفاده شده است. نیروی ضربه گیری (استهلاک) مورد نیاز کاملا نسبت به فنر مقایسه شده است، که باید از وسیله نقلیه و تغییر شکل تحت برآمدگی بارگیری محافظت کند. یک موقعیت مشابه با یک ساختمان جایی که نیروهای فنر توسط ستونهای ساختمان یا پایه جدا کننده ها را که هر دو از ساختمان و هم تغییر شکل تحت بارگیری را تامین می کند. این تنها به یک مقدار کوچک نیروی میرایی چسبنده به منظور کاهش تغییر شکل (انحراف) ساختمان توسط یک عامل دو یا سه گانه در حالی که به منظور همزمان فشارهای کلی ستون را کاهش دهد نیاز دارد.

نحوه عملکرد میراگر و ضربه گیرها در ساختمانها Keywords:

نحوه عملکرد میراگر و ضربه گیرها در ساختمانها authors

محمدحسام حدیدی

کارشناسی عمران دانشگاه آزاد کرمانشاه و عضو باشگاه پژوهشگران جوان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Lee, D., Iussain, S., and Retamal, E.., Viscous Damping fxr ...
Aiken, I.D. and Whittaker, A.S., Developrent and Application of Passive ...
Habibulah, A., ETABS, Tra Dirensional Analysis ofBuilding Systerns, Connputer and ...
Constantinou, M.C., Syans, M.D., Tsopelas, P., and Taylor, D.P., Fluid ...
Wilson, E.L., 4n Efficient Connp itational fathod fxr Base Tsolation ...
Whittaker, A. (Chair), Bergman, D., Clark, P., Cohen, S., Kelley, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نحوه عملکرد میراگر و ضربه گیرها در ساختمانها" توسط محمدحسام حدیدی، کارشناسی عمران دانشگاه آزاد کرمانشاه و عضو باشگاه پژوهشگران جوان نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضربه گیر ، سیال لزج ، بالشتکهای الاستومتریک هستند. این مقاله در تاریخ 2 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1911 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جداسازی پایه و اساس یکی از راه حل های موثر برای محافظت ساختمانهای بزرگ از خسارت زلزله می باشد. این راه حل پرهزینه است زیرا کل ساختمان باید به تکیه گاههای غلتکی یا الاستومتریک که در سرتاسر توزیع شده باشند دارای نتایجی مشابه و در عوض هزینه پایین تری می باشد. این متن به چگونگی نصب این میرا کننده های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نحوه عملکرد میراگر و ضربه گیرها در ساختمانها با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.