سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازشناسی برخط زیرکلمات فارسی با استفاده از نقاط وعلائم حروف

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,620

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICIKT02_033

Index date: 2 January 2008

بازشناسی برخط زیرکلمات فارسی با استفاده از نقاط وعلائم حروف abstract

در این مقاله روشی برای بازشناسی برخط 1 زیرکلمات فارسی ارائه می شود . ابتدا نقاط و علائم بالا یا پایین بدنۀ اصلی زیرکلمه ناشناخته تشخیص داده می شود و بر اساس موقعیت مکانی افقی مرتب می شوند و با توجه به آن یک زیرمجموعه از مجموعۀ زیرکلمات فارسی انتخاب می شود . در نهایت یکی از زیرکلمات این زیر مجموعه به زیرکلمه ناشناخته نسبت داده خواهد شد . اگر زیرمجموعه انتخاب شده فقط یک عضو داشته باشد آن کلاس به زیرکلمه ناشناخته نسبت داده می شود و گرنه بدنۀ زیرکلمه ناشناخته با بدنه های زیرکلمات موجود در زیرمجموعۀ مذکور مقایسه می شود . زیرکلمه ای که یکی از بدنه های منتسب به آن با بدنه زیرکلمه ناشناخته کمترین فاصله را داشته باشد ، به زیرکلمه ناشناخته نسبت داده می شود . سیستم علاوه بر شبیه ترین زیرکلمه ، حداکثر 9 زیرکلمۀ دیگر را نیز که در رتبه های بعدی از نظر فاصله با زیرکلمه ناشناخته قرار می گیرند، پیشنهاد می کند.

بازشناسی برخط زیرکلمات فارسی با استفاده از نقاط وعلائم حروف Keywords:

بازشناسی - دستنوشته برخط , زیرکلمات

بازشناسی برخط زیرکلمات فارسی با استفاده از نقاط وعلائم حروف authors

سیدمحمد رضوی

دانشگاه تربیت مدرس ، بخش مهندسی برق، دانشگاه بیرجند ،گروه الکترونیک

احسان اله کبیر

دانشگاه تربیت مدرس ، بخش مهندسی برق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- ک. فائز، م. شیرعلی شهرضا، « تشخیص متن چاپی ...
- ک. مسروری , شناسایی برون خط کلمات دستنویس فارسی ...
- ه. مظفری، ف. رهگذر و ش. شریف، « تشخیص ...
- ک. عباسیان و ا. کبیر، « بازشناسی برخط نویسه‌های ...
- س. م. رضوی و ا. کبیر، « یک پایگاه ...
- س. م. رضوی و ا. کبیر، « بازشناسی برخط ...
- س. م. رضوی و _ کبیر، « روشی ساده ...
- R. Plamondon, N. Srihari, "On-line and Off-line Handwriting Recognition: ...
K. Badie and M. Shimura, "Machine Recognition of Arabic Cursive ...
- A. Amin, "Recognition of Printed Arabic Text Based on ...
- R. Azmi and E. Kabir, "A New Segmentation Technique ...
-M. Dehghan _ K. Faez _ M. Ahmadi and M. ...
- A. Amin, "Machine Recognition of Handwritten Arabic Words by ...
- H. S.M.Beigi, K. Nathan, G.J. Clary, and J. Subrahmonia ...
- F. Bouslama, "Structural and Fuzzy Techniques in the Recognition ...
- N. Mezghani, M. Cheriet and A. Mitiche, "Combination of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازشناسی برخط زیرکلمات فارسی با استفاده از نقاط وعلائم حروف" توسط سیدمحمد رضوی، دانشگاه تربیت مدرس ، بخش مهندسی برق، دانشگاه بیرجند ،گروه الکترونیک ؛ احسان اله کبیر، دانشگاه تربیت مدرس ، بخش مهندسی برق نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازشناسی - دستنوشته برخط – زیرکلمات هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1620 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله روشی برای بازشناسی برخط 1 زیرکلمات فارسی ارائه می شود . ابتدا نقاط و علائم بالا یا پایین بدنۀ اصلی زیرکلمه ناشناخته تشخیص داده می شود و بر اساس موقعیت مکانی افقی مرتب می شوند و با توجه به آن یک زیرمجموعه از مجموعۀ زیرکلمات فارسی انتخاب می شود . در نهایت یکی از زیرکلمات این زیر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازشناسی برخط زیرکلمات فارسی با استفاده از نقاط وعلائم حروف با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.