سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه چند روش ترکیبی جهت تقویت پارامترها در برابر شرائط غیر متعارف در سیستم های تعیین هویت گوینده

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,418

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICIKT02_048

Index date: 2 January 2008

ارائه چند روش ترکیبی جهت تقویت پارامترها در برابر شرائط غیر متعارف در سیستم های تعیین هویت گوینده abstract

در این مقاله به بررسی بعضی روشهای مقابله با نویز ، عوامل مزاحم روی خط تلفن، تاثیرات کانال و نوع میکروفن نظیر تکنیک وزندهی خطی، تکنیک لیفتر کردن میانگذر، تکنیک PFL و ضرائب دینامیکی دلتا کپسترال بتنهائی یا در ترکیب با یکدیگر در کارائی تعیین هویت گوینده پرداخته ایم. بدین جهت گفتار 50 گوینده برای اموزش مدلهای گویندگان و آزمایش سیستم، از دادگان گفتار فارسی دات تلفنی استفاده گردید. ابتدا سکوت از گفتارگویندگان حذف و سپس جهت اعمال شرائط متفاوت آموزش و آزمایش، نسبت سیگنال به نویر فایلهای صوتی به مقادیر 5، 10، 15 و 20 دسی بل تغییر داده شد. ویژگی مورد استفاده ضرائب کپسترال مبتنی بر معیار مل می باشد . اکثر روشهای فوق باعث بهبود عملکرد سیستم تعیین هویت شدند و روش وزندهی خطی از بین این روشها نسبت به روش استفاده از ضرائب کپسترال مبتنی بر معیار مل بتنهائی و بدون حذف ضریب اول کپستروم، بهترین روش مقاوم سازی در برابر نویز و تاثیرات کانال انتقال تشخیص داده شد. همچنین در این مقاله ترکیبهای جدیدی از روش های فوق ارائه گردیده است که با توجه به نتایج بدست آمده در افزایش مقاومت سیستم در برابر فاکتورهای محیطی بسیار موثر می باشند. بهترین نتیجه بدست امده ترکیب ضرائب کپسترال مبتنی بر معیار مل و اعمال روش وزندهی خطی در یک بردار ویژگی همراه با ضرائب دلتا می باشد که موجب افزایش 5/4% در میانگین راندمان سیستم بازاء داده های اموزشی و 2/39% بازاء داده های آزمایشی گردید.

ارائه چند روش ترکیبی جهت تقویت پارامترها در برابر شرائط غیر متعارف در سیستم های تعیین هویت گوینده Keywords:

ارائه چند روش ترکیبی جهت تقویت پارامترها در برابر شرائط غیر متعارف در سیستم های تعیین هویت گوینده authors

محمدمهدی همایونپور

استادیار ، آزمایشگاه سیستم های هوشمند صوتی و گفتاری، دانشکده مهندسی ک

ابراهیم شریف نبوی

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، آزمایشگاه سیستم های هوشمند صوتی و گفت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
R.J. Mammone, X. Zhang _، #Robust Speaker Recognition - A ...
B. H. Juang, L. R. Rabiner, and J. Wolpon, "On ...
of ADPCM Speech Coding with Enhancement؛ [3] V. Ramamoorthy, N. ...
L. R. Rabiner, , B. H. Juang, "Fundamentals of Speech ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه چند روش ترکیبی جهت تقویت پارامترها در برابر شرائط غیر متعارف در سیستم های تعیین هویت گوینده" توسط محمدمهدی همایونپور، استادیار ، آزمایشگاه سیستم های هوشمند صوتی و گفتاری، دانشکده مهندسی ک؛ ابراهیم شریف نبوی، کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، آزمایشگاه سیستم های هوشمند صوتی و گفت نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تعیین هویت گوینده ، شرایط غیر متعارف ، ضرایب کپسترال ، فارس دات ، وزن دهی ضرایب هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1418 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله به بررسی بعضی روشهای مقابله با نویز ، عوامل مزاحم روی خط تلفن، تاثیرات کانال و نوع میکروفن نظیر تکنیک وزندهی خطی، تکنیک لیفتر کردن میانگذر، تکنیک PFL و ضرائب دینامیکی دلتا کپسترال بتنهائی یا در ترکیب با یکدیگر در کارائی تعیین هویت گوینده پرداخته ایم. بدین جهت گفتار 50 گوینده برای اموزش مدلهای گویندگان و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه چند روش ترکیبی جهت تقویت پارامترها در برابر شرائط غیر متعارف در سیستم های تعیین هویت گوینده با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.