سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر اسید جیبرلیک، حلقه برداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 656

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DPCONF01_148

Index date: 6 March 2016

تاثیر اسید جیبرلیک، حلقه برداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور abstract

انگور به مدت هزاران سال با زندگی بشر عجین بوده است ومطابق مدارک تاریخی موجود،کاشت آن در مصر در حدود 65 هزار سال قبل انجام می شد. کاشت مو در آسیای صغیر در قسمت جنوبی ناحیه ای بین دریای سیاه و دریای خزر، ناحیه ای که بیشتر گیاه شناسان آن را محل پیدایش انگورهای دنیای قدیم یعنی Vitis venifera می دانند، شروع شده است همه انگورهای خوراکی به جنس Vitis (مو) از خانواده مو Vitaceae تعلق دارند. این خانواده دارای حداقل 11 جنس شناخته شده وحدود 600 گونه است. در میان آن ها Vitis مهم ترین و تنها جنسی است که میوه آن خوراکی بوده و دارای 60 گونه و 10000 رقم نام گذاری شده است. گونه vinifera از جنس Vitis تنها گونه اروپایی و مهم ترین گونه تجاری انگور است.

تاثیر اسید جیبرلیک، حلقه برداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور Keywords:

تاثیر اسید جیبرلیک، حلقه برداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور authors

اکرم زکایی

مدرس دانشگاه پیام نورمرکزقزوین،قزوین،ایران

سعید سیف زاده

عضوهیئت علمی ،دانشکده کشاورزی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحدتاکستان،تاکستان،ایران

مهدی طاهری

عضوهیئت علمی دانشگاه آزادزنجان ،زنجان،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اردلان، م. و غ. ثواقبی فیروزآبادی. 1376 . تغذیه درختان ...
اصلانی، س. و ا. حقیقت افشار. 1369 . تغذیه و ...
تفضلی، ع. ج. حکمتی و پ. فیروزه. 1373 . انگور. ...
ازاده راد .1385. بررسی ایر تیمار های هورمون 3GA بر ...
حجت الله بداقی وهمکاران _ 1386.مجله علوم و فنون باغبانی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر اسید جیبرلیک، حلقه برداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور" توسط اکرم زکایی، مدرس دانشگاه پیام نورمرکزقزوین،قزوین،ایران؛ سعید سیف زاده، عضوهیئت علمی ،دانشکده کشاورزی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحدتاکستان،تاکستان،ایران؛ مهدی طاهری، عضوهیئت علمی دانشگاه آزادزنجان ،زنجان،ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در بخشهای کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انگور ، جیبرلین ، تنک خوشه، حلقه برداری هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 656 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انگور به مدت هزاران سال با زندگی بشر عجین بوده است ومطابق مدارک تاریخی موجود،کاشت آن در مصر در حدود 65 هزار سال قبل انجام می شد. کاشت مو در آسیای صغیر در قسمت جنوبی ناحیه ای بین دریای سیاه و دریای خزر، ناحیه ای که بیشتر گیاه شناسان آن را محل پیدایش انگورهای دنیای قدیم یعنی Vitis venifera می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر اسید جیبرلیک، حلقه برداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.