سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

وضعیت استقرار مدارس متوسطه هوشمند، دیدگاه دبیران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 690

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IIDMC01_028

Index date: 6 March 2016

وضعیت استقرار مدارس متوسطه هوشمند، دیدگاه دبیران abstract

پژوهش حاضر با هدف بررسی وضعیت مدارس هوشمند متوسطه در سال تحصیلی 94-93 استان البرز انجام گرفت. روش تحقیق توصیفی – پیمایشی( زمینه یابی) و جامعه آماری کلیه دبیران زن و مرد مدارس متوسطه دوره اول(178 نفر) که در مدارس هوشمند فعالیت می کردند، که از این تعداد 78 نفر بصورت تصادفی و با استفاده از جدول کرجسی و مورگان انتخاب شدند، و به منظور جمع آوری داده ها از یک پرسشنامه محقق ساخته و مصاحبه استفاده گردید. برای تحلیل داده ها از تکنیک های آمار توصیفی همچون فراوانی، درصد، جدول و استنباطی همچون آزمون خی دو استفاده شد. یافته های پژوهش بیانگر آن است کهکه این مدارس در راه رسیدن به اهداف خود تلاش بسیاری زیادی انجام می دهند ولی تا رسیدن به یک هدف مطلوب راه زیادی وجود دارد، باید تمامی عوامل به کار گرفته شود تا نتیجه مطلوبی حاصل شود و فقط صرف کلمه هوشمند تمامی امور را به وجود نمی آورد.از دبیران در مورد وجود مشکلات مادی و انسانی در حد زیاد (به ترتیب 8/51 و 7/54) می باشد؛ یعنی در حد زیادی با مشکلات مادی و انسانی مواجه اند و معلمان از وجود مشکلات مادی و کمبود متخصص فناوری در مدرسه اظهار نگرانی می کردند، که نیاز به متخصصان فناوری اطلاعات بیشتری است که بتواند به معلمان بیشتر و بهتر کمک کنند. در پایان چندین پیشنهاد به منظور کیفیت بهتر این مدارس ارائه شده است.

وضعیت استقرار مدارس متوسطه هوشمند، دیدگاه دبیران Keywords:

وضعیت استقرار مدارس متوسطه هوشمند، دیدگاه دبیران authors

حمزه فلاح

کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی،دانشگاه خوارزمی تهران

بهیار خانی

کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی،دانشگاه خوارزمی تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جاریانی، ابوالقاسم؛ طراحی محیط یادگیری درهم تنیده، ماهنامه آموزشی رشد ...
دلوز، ژاک (1388). آموزش برای قرن بست و یکم، ترجمه ...
طلایی، ابراهیم (1388). بکارگیری توانمندیهای فناوری اطلاعات در فرایند یاددهی ...
عبادی، رحیم (1389). یادگیری الکترونیکی .(e-learning) تهران، انتشارات امیرکبیر ...
عباس زادگان (1385). ظهور اقتصاد و آموزش و پرورش ایران، ...
عطاران، (1383). فناوری اطلاعات در بستر اصلاحات در آموزش و ...
فالون کارول. براون. شارون (1383). استانداردهای یادگیری الکترونیکی، ترجمه کوچک، ...
فتحی، مریم (1383). بررسی الگوهای آموزش مجازی به منظور تهیه ...
کیوانفر، محمدرضا. ویژگیها معلم در عصر جهانی شدن تحول در ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "وضعیت استقرار مدارس متوسطه هوشمند، دیدگاه دبیران" توسط حمزه فلاح، کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی،دانشگاه خوارزمی تهران؛ بهیار خانی، کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی،دانشگاه خوارزمی تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش بین المللی مدیریت آموزشی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استقرار، مدرسه هوشمند، دبیران مدارس هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 690 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر با هدف بررسی وضعیت مدارس هوشمند متوسطه در سال تحصیلی 94-93 استان البرز انجام گرفت. روش تحقیق توصیفی – پیمایشی( زمینه یابی) و جامعه آماری کلیه دبیران زن و مرد مدارس متوسطه دوره اول(178 نفر) که در مدارس هوشمند فعالیت می کردند، که از این تعداد 78 نفر بصورت تصادفی و با استفاده از جدول کرجسی و مورگان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله وضعیت استقرار مدارس متوسطه هوشمند، دیدگاه دبیران با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.