سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایابی بهینه واحدهای اندازهگیری فازوری به منظور افزایش مشاهده پذیری سیستم قدرت با استفاده از الگوریتم تجمع ذرات

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 577

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NEEREC08_068

Index date: 18 March 2016

جایابی بهینه واحدهای اندازهگیری فازوری به منظور افزایش مشاهده پذیری سیستم قدرت با استفاده از الگوریتم تجمع ذرات abstract

امروزه بهره برداری بهینه از شبکه های توزیع مهمترین اولویت در طراحی و بهره برداری شبکه های برق می باشد. در شببکه های برق درصد قابل توجهی ازتوان تولید شده در مسیر تولید تا مصرف به هدر می رود. تلفات در تمام سطوح سیستم بدرت یعنی تولید، انتقال و توزیع وجود دارد که حجم زیادی از آن، درسیستم های توزیع اتفاق می افتد. لذا تلفات در سیستم های توزیع از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. بازآرایی دوباره شبکه، یک روش مفید برای کاهش تلفات قدرت در سیستم توزیع و بازیایی بارها در زمانی که یر خطا در خارج از ناحیه سرویس رخ داده، می باشد. بازآرایی، ساده ترین و کم هزینه ترین روش برای تامین هدف فوق می باشد . تحلیل شبکه به منظور قطع یا وصل بودن هر سوئیچ می بایست بدون خطا و متناسب با محدودیت های شبکه انجام گیرد و به منظور کاهش هزینه های سخت افزاری، لازم است تعداد سوئیچ هایی که تغییر وضعیت می دهند، حداقل باشد. با توجه به گسترش شبکه های توزیع و پیچیده تر شدن ارتباطات در این شبکه ها و تعدد پارامترها، استفاده از تکنیک های هوشمند اجتناب ناپذیر است. در این پروژه از الگوریتم بهینه سازی انبوه ذرات به منظور یافتن سوئیچ هایی که با تغییر وضعیت آنها، بازآرایی جهت کاهش تلفات و بالانس بار انجام می گیرد استفاده شده است . این مقاله یک روش ابتکاری ساده برای بازآرایی هوشمند سیسبتم توزیع بر اساس استفاده از منابع تولید پراکنده به همراه روش تغییر شاخه در سیستم های توزیع سنتی می باشد. اثر هزینه های کلیدزنی مورد توجه قرار گرفته است. این مقاله یک الگوریتم ساده برای محاسبه پخش بار می دهد، و این روش با استفاده از یک سیستم توزیع 8 شینه نشان داده شده است.

جایابی بهینه واحدهای اندازهگیری فازوری به منظور افزایش مشاهده پذیری سیستم قدرت با استفاده از الگوریتم تجمع ذرات Keywords:

الگوریتم تامع ذرات , بهینه سازی , شبکه های توزیع , مشاهده پذیری سیستم بدرت , واحدهای اندازه گیری فازور

جایابی بهینه واحدهای اندازهگیری فازوری به منظور افزایش مشاهده پذیری سیستم قدرت با استفاده از الگوریتم تجمع ذرات authors

فردین زارعی

گروه مهندسی برق،واحد نراق،دانشگاه آزاد اسلامی،نراق،ایران

وحید امیر

گروه مهندسی برق،واحد کاشان،دانشگاه آزاد اسلامی،کاشان،ایران

سیدمحمد شریعت مدار

مهندسی برق،واحد نراق،دانشگاه آزاد اسلامی،نراق،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Dua, D.; Dambhare, S.; Gajbhiye, R.K.; Soman, S.A., "Optimal ...
Azizi, S.; Dobakhshari, A.S.; Nezam Sarmadi, S.A.; Ranjbar, A.M., ...
Bei Gou, "Generalized Integer Linear Programming Formulation for Optimal PMU ...
A. G. Phadke, J. S. Thorp, and K. J. Karimi, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایابی بهینه واحدهای اندازهگیری فازوری به منظور افزایش مشاهده پذیری سیستم قدرت با استفاده از الگوریتم تجمع ذرات" توسط فردین زارعی، گروه مهندسی برق،واحد نراق،دانشگاه آزاد اسلامی،نراق،ایران؛ وحید امیر، گروه مهندسی برق،واحد کاشان،دانشگاه آزاد اسلامی،کاشان،ایران؛ سیدمحمد شریعت مدار، مهندسی برق،واحد نراق،دانشگاه آزاد اسلامی،نراق،ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق با محوریت انرژی های نو پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتم تامع ذرات،بهینه سازی، شبکه های توزیع، مشاهده پذیری سیستم بدرت، واحدهای اندازه گیری فازور هستند. این مقاله در تاریخ 28 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 577 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه بهره برداری بهینه از شبکه های توزیع مهمترین اولویت در طراحی و بهره برداری شبکه های برق می باشد. در شببکه های برق درصد قابل توجهی ازتوان تولید شده در مسیر تولید تا مصرف به هدر می رود. تلفات در تمام سطوح سیستم بدرت یعنی تولید، انتقال و توزیع وجود دارد که حجم زیادی از آن، درسیستم های توزیع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایابی بهینه واحدهای اندازهگیری فازوری به منظور افزایش مشاهده پذیری سیستم قدرت با استفاده از الگوریتم تجمع ذرات با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.