تحلیل و بررسی اثر مقادیر متفاوت از تیمارکنده های چاه های ملی حفاری بر میزان جذب نیکل در گیاه خردل سیاه ( مطالعه ی موردی دکل ۸۳ فتح چاه شماره ۴۳۸ )
Publish place: The first international congress on the development of agricultural sciences and natural resources
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 484
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICDAN01_099
تاریخ نمایه سازی: 28 اسفند 1394
Abstract:
علاوه بر ترکیبات هیدرو کربنی ،مقادیر جزیی ترکیبات آلی -فلزی با پایه ی وانادیوم و آهن ، آرسنیک ، روی ونیکل نیز در نفت خام موجود می باشد .فلزات ،یکی از مهم ترین آلاینده های زیست محیطی محسوب می شوند و مورد تجزیه بیولوژیکی قرار نمی گیرند بنابراین برای پاکسازی از محیط ،معمولاً باید آن ها را حذف یا تثبیت نمود . [ 1 ] اگر کنده های حفاری و مواد هیدروکربنی در محیط زیست به صورت غیر اصولی دفع شوند قادر خواهند بود اثرات زیست محیطی زیانباری را ایجاد نمایند . در این مطالعه کنده های پایه روغنی مورد بررسی قرار خواهند گرفت .به هنگام حفاری از نفت خام به عنوان سیال استفاده می شود [ ۲ ] دراین تحقیق از طرح اماری کاملاً تصادفی در قالب آزمایشات فاکتوریل ، فلز در یک سطح ،گیاه در یک سطح و کنده حفاری در پنج سطح و یک سطح خاک کاملاً غیر آلوده شاهدو سه تکرار آزمایشی استفاده خواهد شد .به همین منظور از خاک و گیاه نمونه برداری و غلظت نیکل اندازه گیری و مشخص شدکه گیاه خردل سیاه توانایی مقاومت در کنده های حفاری را دارد. [ ۳]
Keywords:
Authors
سارا کریمی
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی اهواز، ایران
عبدالامیر معزی
دانشیار گروه خاک شناسی، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران
سید منصور سید نژاد
استادیار گروه زیست شناسی و فیزیولوژی گیاهی، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :