سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی مدل ذوب برف (SRM) در حوزه آبخیز طالقان

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,355

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERSHED04_187

Index date: 18 January 2008

ارزیابی مدل ذوب برف (SRM) در حوزه آبخیز طالقان abstract

حوزه آبخیز طالقان با توجه به پتانسیل بالای تولیدات کشاورزی و وجود منابع طبیعی مستعد به منظور توسعه همه جانبه و نقش بسزای آن در تأمین آب سد طالقان و بهره گیری از رواناب حاصل از آن در کشاورزی دشت قزوین و همچنین تأمین بخشی از نیاز شرب شهر تهران از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد . با توجه به اینکه برف و رواناب ناشی از ذوب برف در حوزه طالقان نقش مؤثری در بروز سیلاب و جریان های حداکثر دارد لذا در این طرح، مدل پیش بینی رواناب ناشی از ذوب برف (SRM) با توجه به کاربرد و قابلیت مناسب آن در حوزه های آبخیز دیگر نقاط جهان به واسنجی و برآورد حجم رواناب حاصل از باران و ذوب برف می پردازد . ابتدا پارامترهای مدل با توجه به خصوصیات فیزیکی حوزه و آمار و اطلاعات هیدرولوژیکی سه سال آماری تر، معمولی و خشک واسنجی شده و در مرحله بعد با در نظر گرفتن سه عامل ورودی بارندگی، درجه حرارت و سطح پوشش برف هیدروگرافهای محاسباتی و مشاهداتی ناشی از ذوب برف به طور روزانه برای سه سال آبی مشابه پیش بینی و ارزیابی شده است . نتایج حاصل از واسنجی نشان میدهد که مدل در هر سه سال آبی در تطابق دو منحنی محاسباتی و واقعی خصوصاً حجم رواناب از قابلیت و کارآیی خوبی برخوردار است . ارزیابی مدل نتایج، مطلوب و قابل قبولی را از نظر برآورد حجم و روند جریان برای سال آبی تر و معمولی نشان می دهد لیکن قابلیت لازم در برآورد دبی حداکثر لحظه ای را دارا نیست . همین نتایج ارزیابی حاکی از تطابق بسیار مطلوب دو منحنی رواناب محاسباتی و واقعی در فصول پاییز و تابستان و اختلاف فاحش آنها در سایر فصول می باشد

ارزیابی مدل ذوب برف (SRM) در حوزه آبخیز طالقان Keywords:

ارزیابی مدل ذوب برف (SRM) در حوزه آبخیز طالقان authors

مجید حسینی

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری کشور

جهانگیر پرهمت

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری کشور

مقاله فارسی "ارزیابی مدل ذوب برف (SRM) در حوزه آبخیز طالقان" توسط مجید حسینی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری کشور؛ جهانگیر پرهمت، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری کشور نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران مدیریت حوزه های آبخیز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله SRM ، ذوب برف، مدل، طالقان هستند. این مقاله در تاریخ 28 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3355 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حوزه آبخیز طالقان با توجه به پتانسیل بالای تولیدات کشاورزی و وجود منابع طبیعی مستعد به منظور توسعه همه جانبه و نقش بسزای آن در تأمین آب سد طالقان و بهره گیری از رواناب حاصل از آن در کشاورزی دشت قزوین و همچنین تأمین بخشی از نیاز شرب شهر تهران از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد . با توجه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی برف طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی مدل ذوب برف (SRM) در حوزه آبخیز طالقان با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.