مقایسه پیش بینی تعداد گردشگریان داخلی با استفاده از الگوریتم مختلف آموزش شبکه عصبی (مورد مطالعه گنبد سلطانیه)
Publish place: The first international conference and the fourth national conference on tourism, geography and sustainable environment
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 513
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TGES04_037
تاریخ نمایه سازی: 9 فروردین 1395
Abstract:
صنعت گردشگری بعنوان یکی از صنایع پاک و پرسود دنیا مورد توجه بسیاری از اقتصاددانان و برنامه ریزان بخش دولتی و خصوصی قرار گرفته است. گسترش فعالیت های گردشگری چه در داخل کشور و چه در خارج کشور همیشه مورد توجه بوده است. بررسی مقایسه گردشگران داخلی و خارجی بیانگر توسعهاقتصاد داخلی کشورهاست نسبت گردشگران داخلی به خارجی نسبت ده به یک را نشان می دهد که این میزان بر اهمیتگردشگری داخلی می افزاید. در این پژوهش از چهار الگوریتم آموزشی مختلف برای پیش بینی تعداد گردشگران استفاده شده است. الگوریتم آموزش LM گرادیان توام، الگوریتم آموزش شبه نیوتن، آموزش کاهش دسته ای شیب برای پیش بینی تعداد گردشگران داخلی مورد استفاده قرار گرفت. متغیرهای ورودی پژوهش تعداد گردشگران میانگین، درآمد سالیانه، فاصله مبدا تا مقصد، متوسط هزینه اقامت، وضعیت جوی، روزهای بازدید و همچنین جنسیت غالب بازدید کننده بود که با استفاده از شبکه عصبی پس از انتشار و الگوریتم های آموزشی مختلف از جمله الگوریتم آموزش LM، شبه نیوتن و گرادیان توام و آموزش دسته ای کاهش شیب به پیش بینی تعدادگردشگران در روزهای بعد پرداختند. الگوریتم های آموزشی LM، گرادیان توام و شبه نیوتن بترتیب بیشترین توانایی را برای پیش بینی تعداد گردشگران داخلی داشتند. اما با استفاده از الگوریتم آموزش دسته کاهش شیب نتایج مطلوبی برای پیش بینی تعداد گردشگران داخلی گرفته نشد.
Keywords:
گردشگری , شبکه های عصبی , شبکه های پس از انتشار , شبکه های L.M , آموزش دسته ای کاهش شیب , شبه نیوتن , گرادیان توام
Authors
صابر حسنعلی زاده
گروه مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شال
شبنم صدری
عضو هیئت علمی و معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شال
ساناز سیدی ابهری
گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شال
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :