سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی شاخصهای دهگانه بهبودفضای کسب وکارهایکارآفرینانه دراقتصاد ایران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 569

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NDMCONFT01_281

Index date: 29 November 2015

بررسی شاخصهای دهگانه بهبودفضای کسب وکارهایکارآفرینانه دراقتصاد ایران abstract

بزرگترین مشکلات اقتصادی کشورهای توسعه نیافته فقدان توزیع عادلانه و کارآمد منابع تولید و عدم رقابت پذیری اقتصاد آنان است که در نتیجه اقتصاد غیر رسمی و برخوردار از انواع فساد است که در اثر بیثباتی سیاسی و اجتماعی تشدید شده و این چرخه همچنان تداوم می یابد.در این مقاله به بررسی شاخصهای ده گانه بهبود محیط کسب وکار در ایران پرداخته شده است بر اساس گزارش بانک جهانی در طی ده سال اخیر وضعیت فضای کسب وکار در کشور ایران مطلوب و رو به رشد نمیباشد بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق مهمترین موانع بهبود فضای کسبوکار در ایران ، چالشهای آغازین صاحبان کسب وکار، عدم وجود رویه های استاندارد و شفاف (در شاخص اخذ مجوزها)،سختی استخدام واخراج نیروی کار، مشکلات فراوان ثبت مالکیت،محدودیت و ابهام در اخذ اعتبار،حمایت ناکافی از سهامداران خرد،ناکارآمدی نظاممالیاتی، بی نیازی و بی اعتمادی به تجارت خارجی،روند دادرسی طولانی (شاخص لازم الاجراکردن قراردادها)،ناکافی بودن قوانین ورشکستگی می باشند. بر این اساس لازم است با تجدیدنظر جدی در سیاستها و برنامه ریزیهای اقتصادی شرایط لازم برای رفع موانع فراهم گردد طی بررسیهای انجام شده در شاخصهای دهگانه بهبود فضای کسبوکار رتبه ایران درسال 2005 در بین 133 کشور 183 بوده و در سال 2005 در بین 133 کشور ایران در جایگاه 108 قرار گرفته که این نشاندهنده نامناسب بودن فضای کسب وکار در ایران میباشد.

بررسی شاخصهای دهگانه بهبودفضای کسب وکارهایکارآفرینانه دراقتصاد ایران Keywords:

کارآفرینی , بهبود فضای کسب وکار , ایران

بررسی شاخصهای دهگانه بهبودفضای کسب وکارهایکارآفرینانه دراقتصاد ایران authors

محمد کیانی نژاد

دانشجو کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی گرایش توسعه، دانشگاه سیستان و بلوچستان

مهدی کاظمی

دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شهید باهنر کرمان

محسن رشیدی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل قشم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ غفاری آشتیانی، پیمان، پیر محمدی، فاطمه(1387)انوآوری سازمانی در شرکت ...
.Bickerdyke, I., Lattimore R. and Madge, A. (2000). Business Failure ...
.Bruno, A.V., Leidecker, J.K. and Harder, J.W. (1987). Why Firms ...
. Burns, P. (2001). Entrep reneurship and small business, Palgrave5. ...
. Kuratko, D. and Hodgetts, R. (2001). Entrep reneurship : ...
. Liao, J. (2004). Entr epreneurship Failures: Key Challenges andFuture ...
. Luo, Y.D. (2000). Dynamic Capabilities in Internationl Expansion, Journal ...
.L Thomas, J Leape, M Hanouch, R Rumney, BM- Forreign ...
. Ooghe, H. & De Prijcker, S. (2006). Failure process ...
1].Tommaso, M. and Sabrina, D. (2000) .Towards a Theory of ...
. Stokes, D. and Blackburn, R. (2001). Opening up business ...
. Stokes, D. and Blackburn, R. (2002). Learning hard way: ...
. Zacharakis, A.L., Meyer, G.D. and DeCastro, J. (1999). Differing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی شاخصهای دهگانه بهبودفضای کسب وکارهایکارآفرینانه دراقتصاد ایران" توسط محمد کیانی نژاد، دانشجو کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی گرایش توسعه، دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ مهدی کاظمی، دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محسن رشیدی، کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل قشم نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی جهت گیری های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارآفرینی، بهبود فضای کسب وکار، ایران هستند. این مقاله در تاریخ 8 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 569 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بزرگترین مشکلات اقتصادی کشورهای توسعه نیافته فقدان توزیع عادلانه و کارآمد منابع تولید و عدم رقابت پذیری اقتصاد آنان است که در نتیجه اقتصاد غیر رسمی و برخوردار از انواع فساد است که در اثر بیثباتی سیاسی و اجتماعی تشدید شده و این چرخه همچنان تداوم می یابد.در این مقاله به بررسی شاخصهای ده گانه بهبود محیط کسب وکار در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی شاخصهای دهگانه بهبودفضای کسب وکارهایکارآفرینانه دراقتصاد ایران با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.