سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کارآیی مدار آسیاکنی ثانویه کارخانه پر عیار کنی شماره 1 مجتمع مس سرچشمه

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,033

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC06_026

Index date: 22 January 2008

بررسی کارآیی مدار آسیاکنی ثانویه کارخانه پر عیار کنی شماره 1 مجتمع مس سرچشمه abstract

آسیاکنی ثانویه یا مجدد به آن مرحله از خردایش در مدارهای فرآوری مواد معدنی گفته می شود که برای خردکردن ذرات جامد موجود در جریانهایی نظیر کنسانتره مرحله پرعیارکنی اولیه و رمق گیری، که بخش اعظم آنها را ذرات درگیر یا قفل تشکیل می دهد، مورد استفاده قرار می گیرد . آسیاهای ثانویه با نسبت خردایش و انرژی مصرفی کمتری نسبت به آسیاهای اولیه کار می کنند، از این رو بررسی کارآیی این آسیاها کمتر مورد توجه قرار گرفته است . در این تحقیق میزان کارآیی یک مدار آسیاکنی ثانویه بر مبنای مقدار تاثیری که این مدار بر قابلیت شناورشوندگی ذرات باارزش می گذارد، تعریف شده است . بنابراین فاصله بین منحنی های عیار - بازیابی بدست آمده از آزمون فلوتاسیون سینتیکی برای عنصر مس، به عنوان شاخص کارآیی مدار در نظر گرفته شد . بر این اساس نتایج بدست آمده نشان دادند که با افزایش ذرات قفل در خوراک مدار آسیاکنی ثانویه، کارآیی این مدار افزایش می یابد . بعلاوه میزان ریزی محصول این مدار نیز عامل موثری درکارآیی آن شناخته شد . در مدار آسیاکنی ثانویه مورد بررسی، تولید درصد ذرات کوچکتر از 45 میکرون بین 85 تا 90 درصد، بیشترین تاثیر مثبت را بر فلوتاسیون در مراحل بعدی به همراه دارد .

بررسی کارآیی مدار آسیاکنی ثانویه کارخانه پر عیار کنی شماره 1 مجتمع مس سرچشمه Keywords:

بررسی کارآیی مدار آسیاکنی ثانویه کارخانه پر عیار کنی شماره 1 مجتمع مس سرچشمه authors

سیاوش قاقازانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد دانشگاه شهید باهنر کرمان

صمد بنیسی

بخش مهندسی معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان

غلامرضا لنگری زاده

رئیس متالورژی کارخانه پرعیارکنی مجتمع مس سرچشمه

محمدرضا یاراحمدی

سرپرست کارخانه نیمه صنعتی مجتمع مس سرچشمه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- بنیسی، صمد؛ « کنترل و مدلسازی سیستمهای فرآوری مواد ...
- Austin، L. G:; Klimpel، R. R.; Luckie، P.T; «Process ...
- Rowland، Chester A:; «Selection of Rod Mills، Ball Mills ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کارآیی مدار آسیاکنی ثانویه کارخانه پر عیار کنی شماره 1 مجتمع مس سرچشمه" توسط سیاوش قاقازانیان، دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ صمد بنیسی، بخش مهندسی معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ غلامرضا لنگری زاده، رئیس متالورژی کارخانه پرعیارکنی مجتمع مس سرچشمه؛ محمدرضا یاراحمدی، سرپرست کارخانه نیمه صنعتی مجتمع مس سرچشمه نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسیاکنی ثانویه، ذرات قفل، قابلیت شناورشوندگی، آزمون فلوتاسیون سینتیکی، منحنی عیار - بازیابی هستند. این مقاله در تاریخ 2 بهمن 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2033 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آسیاکنی ثانویه یا مجدد به آن مرحله از خردایش در مدارهای فرآوری مواد معدنی گفته می شود که برای خردکردن ذرات جامد موجود در جریانهایی نظیر کنسانتره مرحله پرعیارکنی اولیه و رمق گیری، که بخش اعظم آنها را ذرات درگیر یا قفل تشکیل می دهد، مورد استفاده قرار می گیرد . آسیاهای ثانویه با نسبت خردایش و انرژی مصرفی کمتری نسبت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کارآیی مدار آسیاکنی ثانویه کارخانه پر عیار کنی شماره 1 مجتمع مس سرچشمه با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.