سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید صمغ زانتان از چوب سرو و نارون توسط پیش فراوری با اسید فسفریک

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,226

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCER04_071

Index date: 8 May 2016

تولید صمغ زانتان از چوب سرو و نارون توسط پیش فراوری با اسید فسفریک abstract

صمغ زانتان یک پلی ساکارید طبیعی و یک بیو پلیمر مهم صنعتی است که توسط گونه های مختلف باکتری زانتاموناس داده شده و مطالعات پهناوری به دلیل خواص مکملی که برای دیگر صمغ های طبیعی دارد بر روی آن صورت گرفته است. در این پژوهش یک نرم چوب و یک سخت چوب برای تولید صمغ زانتان انتخاب شد همچنین برای پیش اوری از اسید فسفریک غلیظ 80% با نسبت 8 به 1 سوبسترا (وزنی/وزنی) در دمای بهینه 60 درجه سانتی گراد به مدت 1 و 3 ساعت استفاده گردید .سپس چوب های پیش اوری شده جهت هیدرولیز با انزیم های Cellic ctec2 و Cellic htec2 به نسبت 9 به 1 با فعالیت انزیمی ( FPU/ml 125 و FPU/ml 10) مخلوط و به مدت 72 ساعت در گرماده همزن دار قرار داده شدند. به منظور تعیین غلظت کل قند استخراج شده از روش رنگ سنجی DNS استفاده شد .بیشترین میزان قند ازاد شده برای چوب سرو ( 20 گرم بر لیتر) و برای چوب نارون ( 22 گرم بر لیتر) در زمان 60 دقیقه مشاهده گردید. از محلول های قندی به دست آمده به عنوان منبع گلوکز برای باکتری زانتاموناس جهت تولید زانتان استفاده شد. همچنین از گلوکز خالص به عنوان شاهد و مقایسه بازدهی تولید زانتان از چوب های حاصل از ابکافت استفاده گردید. بیشترین بازده زانتان تولیدی 4.15 گرم بر لیتر برای چوب نارون و 3.95 گرم بر لیتر برای چوب سرو به دست آمده به خوبی با زانتان تولیدی از گلوکز خالص قابل قیاس بودند.

تولید صمغ زانتان از چوب سرو و نارون توسط پیش فراوری با اسید فسفریک Keywords:

تولید صمغ زانتان از چوب سرو و نارون توسط پیش فراوری با اسید فسفریک authors

علی عامری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی پیشرفته،دانشگاه صنعتی اصفهان

کیخسرو کریمی

دانشیار بیوتکنولوژی صنعتی،دانشگاه مهندسی شیمی،دانشگاه صنعتی اصفهان

فریده ایزدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی پیشرفته ،دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آذر The first _ _ _ _ ofIRANs 1394 ...
Adney, B., & Baker, J. (1996). Measuremet of cellulase activities. ...
Garca-Ochoa, F., Santos, V. E., Casas, J. A., & Gomez, ...
Guragain, Y. N., Wilson, J., Staggenborg, S., McKinney, L., Wang, ...
Katzbauer, B. (1998). Properties and applications of xanthan gum. Polymer ...
Miller, G. L. (1959). Use of dinitrosalicylic acid reagent for ...
Rottava, I., Batesini, G., Silva, M. F., Lerin, L., de ...
Salah, R. Ben, Chaari, K., Besbes, S., Ktari, N., Blecker, ...
Taherzadeh, M. J., & Karimi, K. (2008). Pretreatment of lignocellulosic ...
Zhang, Y.-H. P., Ding, S.-Y., Mielenz, J. R., Cui, J.-B., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید صمغ زانتان از چوب سرو و نارون توسط پیش فراوری با اسید فسفریک" توسط علی عامری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی پیشرفته،دانشگاه صنعتی اصفهان؛ کیخسرو کریمی، دانشیار بیوتکنولوژی صنعتی،دانشگاه مهندسی شیمی،دانشگاه صنعتی اصفهان؛ فریده ایزدی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی پیشرفته ،دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی پژوهش های محیط زیست و کشاورزی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صمغ زانتان،پیش فراوری اسیدی،زانتاموناس کمپستریس،فسفریک اسید،چوب سرو و نارون هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1226 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که صمغ زانتان یک پلی ساکارید طبیعی و یک بیو پلیمر مهم صنعتی است که توسط گونه های مختلف باکتری زانتاموناس داده شده و مطالعات پهناوری به دلیل خواص مکملی که برای دیگر صمغ های طبیعی دارد بر روی آن صورت گرفته است. در این پژوهش یک نرم چوب و یک سخت چوب برای تولید صمغ زانتان انتخاب شد همچنین برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تولید صمغ زانتان از چوب سرو و نارون توسط پیش فراوری با اسید فسفریک با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.