بررسی خاصیت ضدباکتری نانو ذره اکسیدروی بر روی استافیلوکوکوس-اورئوس و یرسینیاروکری به روش براث ماکرودایلوشن

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 541

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PDCONF02_142

تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395

Abstract:

استفاده از نانو ذرات اکسیدفلزی جهت مقابله با عفونتهای باکتریایی به عنوان روش جایگزین آنتی بیوتیکها میتواند موثر باشد. نانواکسید فلزات بسیار فعال بوده ودر مقابل باکتریهای گرم مثبت و منفی فعالیت باکتریکشی و همچنین قارچکشی فوقاالعادهای نشانمیدهند. در این تحقیق خاصیت ضدباکتری نانو ذره اکسیدروی بر روی استافیلوکوکوساورئوس و یرسینیاروکری به روش براثماکرودایلوشن(لوله گذاری) مورد بررسی قرار گرفت. برای تعیین خاصیت ضدباکتریایی نانو ذره اکسیدروی از روش استاندارد ماکرودایلوشن،حداقل غلظت مهار رشد( MIC ) تعیین گردید. نتایج مشخص نمود که نانو ذرات اکسیدروی اثرات ضدباکتریایی مناسبی بر هر دو باکتری دارد و تفاوت معنیداری بین قدرت ممانعتکنندگی از رشد نانو ذره اکسیدروی در مورد دو باکتری فوق مشاهده گردید. بطور کلی میتوان نتیجه گرفت که نانو ذرات اکسیدروی اثرات ضدباکتریایی مناسبی در برابر این دو باکتری داشته و بیشترین حسایت را استافیلوکوکوساورئوس نسبت به این ماده نشان. بر اساس نتایج این تحقیق میتوان بعد از بررسی اثرات سمی این ماده در گونههای مختلف ماهی از آن به عنوان یک مادهی ضدباکتریایی مناسب استفاده کرد.

Authors

پروانه محمدبیگی

دانشجوی کارشناسی ارشد تکثیروپرورش آبزیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

محمد سوداگر

دانشیار گروه تکثیروپرورش آبزیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

محمد مازندرانی

استادیار گروه تکثیروپرورش آبزیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :