سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی سیستم دال مجوف یوبوت

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,381

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DCECAU01_074

Index date: 22 June 2016

معرفی سیستم دال مجوف یوبوت abstract

گام اول برای طراحی اولیه سازه، محاسبه فاصله ستون ها می باشد. برای استفاده از فاصله زیاد مابین دو ستون و کاهش تعداد ستون ها نیاز به دال بتنی با ضخامت بالا خواهیم داشت که این امر باعث افزایش مصرف بتن، مصالح و در نتیجه افزایش وزن دال را در پی خواهد داشت. افزایش وزن دال باعث می شود بار مرده سازه بیشتر، در نتیجه نیروهای داخلی نیز افزایش پیدا می کند. به همین دلیل سازه در برابر نیروی زلزله عملکرد مطلوبی نخواهد داشت. یکی از راه حل های موجود برای کاهش وزن و در عین حال افزایش فاصله دوستون از یکدیگر، استفاده از دال مجوف یوبوت می باشد. یوبوت با ایجاد فضای خالی در بتن باعث می شود که از بتن در نقا غیربحرانی استفاده نشود. این امر باعث کاهش وزن سازه و عملکرد مناسب آن می گردد. در این گزارش به بررسی دال مجوب یوبوت خواهیم پرداخت.

معرفی سیستم دال مجوف یوبوت Keywords:

معرفی سیستم دال مجوف یوبوت authors

عرفان محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه پویندگان دانش چالوس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گروه تحقیق و توسعه شرکت آبراک طرح ...
Mota, M. (20 09). Voided Two-Way Flat Plate Slabs. Structure, ...
Nasvik, J. (20 11). On the Bubble. Concrete Construction, (December), ...
Stuart, D. M. (20 08). Antiquated Structural Systems Series. Structure, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی سیستم دال مجوف یوبوت" توسط عرفان محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه پویندگان دانش چالوس نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی استفاده از فناوری ها و تکنولوژی های نوین طراحی، محاسبه و اجرا در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله یوبوت، دال مجوف، UBOOT هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1381 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گام اول برای طراحی اولیه سازه، محاسبه فاصله ستون ها می باشد. برای استفاده از فاصله زیاد مابین دو ستون و کاهش تعداد ستون ها نیاز به دال بتنی با ضخامت بالا خواهیم داشت که این امر باعث افزایش مصرف بتن، مصالح و در نتیجه افزایش وزن دال را در پی خواهد داشت. افزایش وزن دال باعث می شود بار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی سیستم دال مجوف یوبوت با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.