سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کوتاهشوندگی کانال وفقی کور با استفاده از مینیمم سازی خودهمبستگی مجموع مربعات

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 603

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EECOO01_021

Index date: 22 June 2016

کوتاهشوندگی کانال وفقی کور با استفاده از مینیمم سازی خودهمبستگی مجموع مربعات abstract

تکنیک های مدولاسیون چندحاملی، مانند مالتی پلکسینگ تقسیم فرکانسی متعامد و چند تونی گسسته، در سالیان اخیرمورد توجه قرار گرفته است. یکی از دلایل علاقه مندی و تمایل به این روشها، این است که مدولاسیون چندحاملی می تواند بسادگی با پدیده پراکندگی کانال مقابله نماید. یک تکنیک شناخته شده برای مقابله کردن با تداخل بین حاملی و تداخل بین سمبل ها ناشی از طول پیشوند چرخشی نامناسب، استفاده از جبران ساز حوزه-زمان در پایانه جلویی گیرنده است.جبران ساز حوزه زمان، فیلتری است که کانال را کوتاه می کند به گونه ای که گستره تاخیر پاسخ ضربه کانال مؤثر، از طول پیشوند چرخشی بزرگتر نباشد.علاوه بر ساختار جبران ساز حوزه زمان ، چندین ساختار جایگزین دیگر وجود دارد که می توان از آنها برای جبران سازی در سیستم های چندحاملی استفاده کرد. تمامی این روش ها، نیاز به پردازش ماتریسی سیگنال دریافتی به جای فیلترینگ ساده دارند. معمولا تکنیک های جبران ساز حوزه زمان ، غیر وفقی هستند و همه آنها برای تخمین زدن کانال به آموزش نیاز دارند. در حوزه مدولاسیون چندحاملی، عبارت کور را برای الگوریتمی استفاده می کنیم که به اطلاعات مقادیر واقعی سیگنال ارسالی نیازی ندارد. با توجه به این تعریف، یک الگوریتمی که از ارسال سیگنالهای معلوم بهره برداری میکند، الگوریتم کور محسوب نمی شود اما الگوریتمی که از ویژگی های ساختاری سیگنال ( مانند یک سیگنال مدول ثابت بر روی هر تون یا ایستای چرخشی بوجود آمده توسط پیشوند چرخشی ) بهره برداری می کند، با توجه به این تعریف می تواند الگوریتم کور در نظر گرفته شود. هدف از این مقاله، توسعه یک الگوریتم کوتاه شوندگی کانال وفقی کور است. در یک محیط بیسیم، انتظار این است که حتی بین فریم های آموزشی بطور پیوسته تطبیق صورت گیرد، زیرا کانال بطور لحظه ای در حال تغییر است. وقتی که آموزش فراهم باشد، یک الگوریتم کور به این اطلاعات که سمبل آموزشی در کجای داده ها قرار می گیرد، نیازی ندارد. بطور خاص، الگوریتم پیشنهادی حتی به اینکه مرزهای سمبل کجا هستند نیز نیازی ندارد. فارغ از نیاز به یک محیط متغیر با زمان، پیاده سازی های وفقی می تواند منجر به کاهش پیچیدگی الگوریتم ها شود. الگوریتم های غیروفقی نیاز به وارون سازی های ماتریسی دارند که بسیار پرهزینه هستند در حالیکه الگوریتم های وفقی معمولا قاعده های بروزرسانی بردار هستند و آنها را می توان به عنوان الگوریتم های تخمین تکرارشونده تلقی کرد. در این مقاله، تمرکز ما بر روی ساختار جبران ساز حوزه زمان برای جبران سازی می باشد که دلیل انتخاب آن نیز، پیچیدگی کم پیاده سازی بوده و از طریق روش پیشنهادی می توان بسادگی بصورت کور آنرا وفق داد. ما یک الگوریتم کوتاه شوندگی کانال وفقی کور جدید را برای بروز و بهنگام کردن ضرایب یک جبران ساز حوزه زمان در سیستمی که از مدولاسیون چندحاملی استفاده می کند، پیشنهاد می دهیم. این تکنیک تلاش می کند که عبارات خودهمبستگی مجموع مربعات پاسخ ضربه کانال مؤثر را در خارج از پنجرهای با طول مناسب مینیمم نماید. الگوریتم پیشنهادی، به یک دنباله منبعی نیاز دارد که دارای میانگین صفر، سفید و WSS باشد و بصورت یک الگوریتم گرادیان نزولی پیاده سازی می شود. نتایج شبیه سازی موفقیت الگوریتم پیشنهادی را نشان می دهد.

کوتاهشوندگی کانال وفقی کور با استفاده از مینیمم سازی خودهمبستگی مجموع مربعات Keywords:

کوتاهشوندگی کانال وفقی کور با استفاده از مینیمم سازی خودهمبستگی مجموع مربعات authors

عنایت اله جمشیدی

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر

جعفر خلیل پور

عضو هیئت علمی دانشگاه هوایی شهید ستاری

حمید رضا دلیلی اسکویی

هیئت علمی دانشگاه هوایی شهید ستاری

مقاله فارسی "کوتاهشوندگی کانال وفقی کور با استفاده از مینیمم سازی خودهمبستگی مجموع مربعات" توسط عنایت اله جمشیدی، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر؛ جعفر خلیل پور، عضو هیئت علمی دانشگاه هوایی شهید ستاری؛ حمید رضا دلیلی اسکویی، هیئت علمی دانشگاه هوایی شهید ستاری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مهندسی برق در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جبران ساز حوزه زمان ، کوتاه شوندگی کانال، وفقی، کور، خودهمبستگی مجموع مربعات هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 603 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تکنیک های مدولاسیون چندحاملی، مانند مالتی پلکسینگ تقسیم فرکانسی متعامد و چند تونی گسسته، در سالیان اخیرمورد توجه قرار گرفته است. یکی از دلایل علاقه مندی و تمایل به این روشها، این است که مدولاسیون چندحاملی می تواند بسادگی با پدیده پراکندگی کانال مقابله نماید. یک تکنیک شناخته شده برای مقابله کردن با تداخل بین حاملی و تداخل بین سمبل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کوتاهشوندگی کانال وفقی کور با استفاده از مینیمم سازی خودهمبستگی مجموع مربعات با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.