سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و پیاده سازی کد احراز هویت پیام درهمسازی شده با توابع جددی در هم ساز Grostl ، Blake و Keccak برای افزایش امنیت شبکه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 730

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CITCONF03_174

Index date: 2 July 2016

طراحی و پیاده سازی کد احراز هویت پیام درهمسازی شده با توابع جددی در هم ساز Grostl ، Blake و Keccak برای افزایش امنیت شبکه abstract

امروزه با توجه به نیاز روزافزون استفاده از داده های دیجیتال و تامین امنیت آنها موضوعی که بیش از گذشته مورد توجه مخصصان واقع می شود روش حفاظت اطلاعات و رمز نمودن انهاست رمزنگاری کد احراز هویت پیام درهمسازی شده شامل ترکیبی از تابع درهم ساز و یک کید رمزنگاری امناست که یکی از ابزارهای مفید و مهم در مسائل اعتباری رمزنگاری و استفاده از توابع درهم ساز برای امنیت شبکه می باشد. در این مقاله سعی شده است که کد احراز هویت پیام درهم سازی شده را در دو نمونه پیام ثابت و کلید تصادفی و پیام تصادفی کلید ثابت با استفاده از توابع درهم ساز جدید Grostl Blake، Keccak در نسخه 256 بیتی پیاده سازی شود.

طراحی و پیاده سازی کد احراز هویت پیام درهمسازی شده با توابع جددی در هم ساز Grostl ، Blake و Keccak برای افزایش امنیت شبکه Keywords:

طراحی و پیاده سازی کد احراز هویت پیام درهمسازی شده با توابع جددی در هم ساز Grostl ، Blake و Keccak برای افزایش امنیت شبکه authors

فرزانه وثوقی رهبری

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد سیرجان دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
H. Krawczyk, M. Bellare and R. Canetti, _ : Keyed- ...
_ A. Vyas، ، Imp lementation and Benchmarking of Padding ...
HMAC : Keyed- Hashing For Message ءه 3.H. Krawczyk, M. ...
Y. Sasaki, F. Mendel and K Aoki, "Preimage Attacks against ...
Federal Information Processing Standards Publication 180-1, "Secure Hash Standard", 1995 ...
V. R Kulkarni., Mujawar S. and Apte S., "HASH Function ...
Y. Sasaki, F. Mendel and K. Aoki, "Preimage Attacks Against ...
Federal Information Processing Standards Publication 180-1, "Secure Hash Standard", 1995 ...
V. R. Kulkarni., S. Mujawar and S.Apte, _ Function Impl ...
X.Wang, "Survey of Recent Research On Hash Functions", Hash Functions ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و پیاده سازی کد احراز هویت پیام درهمسازی شده با توابع جددی در هم ساز Grostl ، Blake و Keccak برای افزایش امنیت شبکه" توسط فرزانه وثوقی رهبری، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد سیرجان دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تابع درهم ساز؛ کداحراز هویت پیام درهم سازی شده؛ تست اثر بهمنی؛ پارامتر اعوجاج؛ پارامتر توازن هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 730 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه با توجه به نیاز روزافزون استفاده از داده های دیجیتال و تامین امنیت آنها موضوعی که بیش از گذشته مورد توجه مخصصان واقع می شود روش حفاظت اطلاعات و رمز نمودن انهاست رمزنگاری کد احراز هویت پیام درهمسازی شده شامل ترکیبی از تابع درهم ساز و یک کید رمزنگاری امناست که یکی از ابزارهای مفید و مهم در مسائل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و پیاده سازی کد احراز هویت پیام درهمسازی شده با توابع جددی در هم ساز Grostl ، Blake و Keccak برای افزایش امنیت شبکه با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.