بررسی اثرات توسعه تعاونی روستایی زنان خراشاد بیرجند در توانمند سازی، ایجاد اشتغال، حفظ محیط و ماندگاری مردم محلی

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 494

This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICDAT01_191

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

Abstract:

امروز تعاونی های تولیدی و خدماتی در بسیاری از کشورها به عنوان یک ابزار مهم در جهت مشارکت توده مردم در بهره مندی از منافع توسعه اقتصادی جایگاه بسیار بالایی دارد. در ایران بخش تعاونی در کنار بخش دولتی و خصوصی مجاز به فعالیت در بخش های مختلف اقتصادی می باشد. اما درعین حال سهم آن از کل اشتغال نه تنها افزایش نداشته بلکه با کاهش مواجه بوده است. هدف اصلی این تحقیق بررسی اثرات توسعه ای تعاونی زنان روستایی خراشاد بیرجند می باشد و قلمروی تحقیق شهر بیرجند در استان خراسان جنوبی می باشد. روش تحقیق از حیث هدف کاربردی و از نوع توصیفی - هم بستگی و علی - ارتباطی است. روش گردآوری داده ها استفاده از پرسش نامه محقق ساخته است که روایی متواری هند تأیید متخصصان رسید و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ 0.8 تأیید شد. جامعه آماری 235 نفر از اعضای بومی و ساکن در روستای خراشاد بود. نمونه ای به حجم 150 نفر از طریق فرمول کوکران تعیین شد و به روش سیستماتیک تصادفی از جامعه آماری انتخاب شد. برای تحویل داده ها از تکه های آمار توصیفی (جدول توزیع فراوانی، میانگین، انحراف استاندارد) و آمار استنباطی (آزمون T یک نمونه ای) و از نرم افزار SPSS در سطح معنی داری 0/05>p استفاده شد، نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان داد که این اثرات مثبت اقتصادی تعاونی های روستایی زنان در روستا و اثرات مثبت اجتماعی تعاونی های روستایی زنان در روستا و اثرات مثبت محیطی تعاونی زنان روستایی خراشاد ، در سطح اطمینان 0.99 رابطه مثبت وجود دارد بین اثرات منفی اقتصادی تعاونی های روستایی زنان در روستا و اثرات منفی اجتماعی تعاونی زنان روستایی خراشاد در روستا رابطه منفی و بین اثرات منفی اجتماعی تعاونی زنان روستایی خراشاد در روستا و اثرات منفی محیطی تعاونی زنان روستایی خراشاد در سطح اطمینان 0.99 رابطه مثبت وجود دارد. بین راهکارهای اقتصادی بهبود اثرات تعاونی زنان روستایی خراشاد و راه کارهای اجتماعی به پود اثرات تعاونی زنان روستایی خراشاد و راهکارهای مفیدی به او بود اثرات تعاونی زنان روستایی خراشاد ، در سطح اطمینان 0.99 رابطه مثبت وجود دارد.

Authors

فرهود گل محمدی

استادیار و دکترای رشته ترویج و آموزش کشاورزی و عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند و عضو بسیج اساتید خراسان جنوبی

یلدا هنری

دانشجوی دکترای رشته ترویج و آموزش کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

آرمان بخشی جهرمی

استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس و دکترای رشته ترویج و آموزش کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :