سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه ارتعاشات لرزهای قاب فولادی با استفاده از میراگر جرمی، جداساز لرزهای و میراگر ویسکوالاستیک

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 605

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU03_0468

Index date: 2 July 2016

مقایسه ارتعاشات لرزهای قاب فولادی با استفاده از میراگر جرمی، جداساز لرزهای و میراگر ویسکوالاستیک abstract

در سالهای اخیر استفاده از روشهای کنترل غیرفعال به عنوان روشی برای کاهش ارتعاشات ایجاد شده در سازهها مورد استفاده زیادی قرار گرفته است، استفاده از میراگرهای جرمی تنظیم شده، جداساز لرزهای و میراگرهای ویسکوالاستیک انواعی از روشهای کنترل غیرفعال برایکاهش ارتعاشات سازه میباشند. در این پژوهش به بررسی کاهش ماکزیمم جابجایی ایجاد شده در طول یک زلزله در طبقات سازه و همچنینبیشینه دریفت ایجاد شده در طول زلزله هنگام استفاده از میراگرهای جرمی تنظیم شده، جداساز لرزهای و میراگرهای ویسکوالاستیک پرداخته شده است، شتاب نگاشت اعمال شده به سازه، شتاب نگاشت طبس میباشد. در انتها مقایسهای بین کاهش جابجایی هنگام استفاده از سه روش شده است. نتایج بدست آمده نشان میدهد که هنگام استفاده از میراگر ویسکوالاستیک کاهش جابجایی و همچنین دریفت بیشینه ایجاد شدهدر طبقات بیشتر از دو روش استفاده از میراگر جرمی و جداساز لرزهای میباشد. همچنین درکنترل ترکیبی که شامل جداساز لرزه ای، میراگر ویسکوالاستیک در دو جهت می باشد ، میزان جابجایی و دریفت ایجاد شده نسبت به حالتی که هیچگونه سیستم کنترلی بر روی سازه قرار داده نشده است مقدار زیادی کاهش را نشان می هد. این کاهش نسبت به حالتی که از یک سیستم به طور جداگانه استفاده می شود نیز قابل چشمگیر می باشد

مقایسه ارتعاشات لرزهای قاب فولادی با استفاده از میراگر جرمی، جداساز لرزهای و میراگر ویسکوالاستیک Keywords:

مقایسه ارتعاشات لرزهای قاب فولادی با استفاده از میراگر جرمی، جداساز لرزهای و میراگر ویسکوالاستیک authors

حسین رضایی آذریانی

دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه فردوسی مشهد - )پردیس بین الملل(

هاشم شریعتمدار

دانشیار، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
.1956 _ _ , ditonع _ _ Mechanical _ 4" ...
Frahm H., (1909), _ for damping vibrations of bodies", U.S. ...
Connor j.j., (2002), "Introduction to Structural Motion control, _ ...
Jennige, R.L., Frohrib, D.A., Alternative Tuned Absorbers for Steady State ...
Soong, T.T ., Dargush, G.F 0 , Passive Energy Dissipation ...
Chang , K.C. , Lai M.L. _ Soong , T.T. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه ارتعاشات لرزهای قاب فولادی با استفاده از میراگر جرمی، جداساز لرزهای و میراگر ویسکوالاستیک" توسط حسین رضایی آذریانی، دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه فردوسی مشهد - )پردیس بین الملل(؛ هاشم شریعتمدار، دانشیار، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد، نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میراگر جرمی، میراگر ویسکوالاستیک، جداساز لرزهای، شتاب نگاشت هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 605 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سالهای اخیر استفاده از روشهای کنترل غیرفعال به عنوان روشی برای کاهش ارتعاشات ایجاد شده در سازهها مورد استفاده زیادی قرار گرفته است، استفاده از میراگرهای جرمی تنظیم شده، جداساز لرزهای و میراگرهای ویسکوالاستیک انواعی از روشهای کنترل غیرفعال برایکاهش ارتعاشات سازه میباشند. در این پژوهش به بررسی کاهش ماکزیمم جابجایی ایجاد شده در طول یک زلزله در طبقات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه ارتعاشات لرزهای قاب فولادی با استفاده از میراگر جرمی، جداساز لرزهای و میراگر ویسکوالاستیک با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.