سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر استفاده از مصالح ساختمانی همساز با اقلیم در معماری پایدار، نمونه موردی شهر تبریز

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,767

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU03_0899

Index date: 2 July 2016

بررسی تاثیر استفاده از مصالح ساختمانی همساز با اقلیم در معماری پایدار، نمونه موردی شهر تبریز abstract

کاربرد مفاهیم پایداری و اهداف توسعه پایدار در جهت کاهش اتلاف انرژی وآلودگی محیط زیست در معماری، مبحثی به نام معماری پایدار را به وجود آورده است. در این نوع معماری، ساختمان نه تنها با شرایط اقلیمی منطقه خودرا تطبیق می دهد، بلکه ارتباط متقابلی با آن برقرار می کند. مواد و مصالح ساختمانی نقش مهمی در معماری پایدار ایفا می نماید و برعکس زایدات حاصل از تخریب ساختمان، تعمیر اماکن مسکونی،تجاری، صنعتی، و یا سایر فعالیت های ساختمان سازی که نخاله ساختمانی گفته می شود نقش متقابل و مخرب با محیط ایفا می کند. پسماند های ساختمانی خطری جدی برای نابودی محیط زیست محسوب می شوند و چاره کار آن بازیافت می باشد.دفن بی رویه و روانه کردن نخاله ها و پسماندهای ساختمانی و عمرانی به شدت خطر آفرین است و خطرات زیست محیطی را افزایش می دهد.اینپسماند ها به مراتب خطرات بیشتری را نسبت به پسماند شهری برای سلامت مردم و محیط زیست دارند و رها کردن آن محیط زیست را به شدت به خطر می اندازد، با وجود این که سالانه هزاران تن نخاله ساختمانی تولید می شود، اگر مدیریت درستی در این حوزه نشود، ضربه ی جبران ناپذیری بر محیط زیست، گیاهان و درختان وارد می نماید. مسلما استفاده ازمواد و مصالح پایدار ) تجدید پذیر ( به میزان زیادی می تواند هم به لحاظ قابلیت استفاده مجدد در بنا ، تجزیه وبازگشت به چرخه طبیعت ، سازکاری با محیط زیست و نیز به لحاظ صرفه جویی در مصرف انرژی ، جذب و ذخیره وبکارگیری انرژیهای طبیعی ، راهکاری جهت برون رفت از این معضل باشد. در این مقاله به بررسی مصالح تجدید پذیر پرداخته و به شناسایی مصالحی که بتوان جایگزین مصالح موجود با سازگاری اقلیم شهر تبریز باشد اقدام شده که مطالعات نشان می دهد در صورت جایگزینی این مصالح بیش از 06 % این پسماندها کاهش خواهد یافت. در حال حاضر نخاله های ساختمانی شهر تبریز بیش از 0666 تن در روز می باشد که کاهش 06 % آن رقمی بسیار چشمگیر خواهد بود.

بررسی تاثیر استفاده از مصالح ساختمانی همساز با اقلیم در معماری پایدار، نمونه موردی شهر تبریز Keywords:

بررسی تاثیر استفاده از مصالح ساختمانی همساز با اقلیم در معماری پایدار، نمونه موردی شهر تبریز authors

تورج روشنایی

دکترای شهرسازی،

علیرضا اصغری

دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری ،واحد هریس

هاله آقاجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،واحد تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[قیابکلو، زهرا. مبانی فیزیک ساختمان2 (تنظیم شرایط محیطی)، جهاد دانشگاهی، ...
عباسپور، م. انرژی، محیط زیست و توسعه پایدار، ویراسته خدیوی، ...
ادوارد، برایان. رهنمون هایی به سوی معمادی پایدار، ترجمه ایرج ...
مرادی، ساسان. تنظیم شرایط محیطی(معماری)، انتشارات شهیدی، 1389. ...
عبدالوهابی». رهنمون هایی به سوی معماری ایران _ ترجمهدایرج شهروز ...
آشیوه نامه اجرایی ساماندهی پسماند های عمرانی و ساختمانی ...
گلابچی، م. مظاهریان، ح. فناوری های نوین ساختمانی، 393 1، ...
حلیمه پودینه و کریم بخش ترشابی، 1392، اثرات زیست محیطی ...
Euston, Stanley R. Gibson, William E., " Gathering hope: Acitizens' ...
Rao p.k, Sustainable development: economics and policy, oxford, Uk, p.81, ...
Gatto, M , "Sustainability : is it a well defined ...
wiley.j, Green product directorie s, PIA, 2004 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر استفاده از مصالح ساختمانی همساز با اقلیم در معماری پایدار، نمونه موردی شهر تبریز" توسط تورج روشنایی، دکترای شهرسازی،؛ علیرضا اصغری، دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری ،واحد هریس؛ هاله آقاجانی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری،واحد تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مصالح ساختمانی، همساز با اقلیم، معماری پایدار، پسماندهای ساختمانی، بازیافت مصالح هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1767 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کاربرد مفاهیم پایداری و اهداف توسعه پایدار در جهت کاهش اتلاف انرژی وآلودگی محیط زیست در معماری، مبحثی به نام معماری پایدار را به وجود آورده است. در این نوع معماری، ساختمان نه تنها با شرایط اقلیمی منطقه خودرا تطبیق می دهد، بلکه ارتباط متقابلی با آن برقرار می کند. مواد و مصالح ساختمانی نقش مهمی در معماری پایدار ایفا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر استفاده از مصالح ساختمانی همساز با اقلیم در معماری پایدار، نمونه موردی شهر تبریز با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.