تحلیل توسعه پایدار بافتهای فرسوده شهری با تاکید بر بحران زلزله ،مطالعه موردی: شهر خرم آباد
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 994
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICSAU03_1679
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
Abstract:
در حال حاضر مدیریت بلایای طبیعی و توسعه پایدار به عنوان موضوعی یکپارچه در نظر گرفته می شود، زیرا با توجه به محدود بودن منابع مخصوصاً در کشورهای جهان سوم توسعه واقعی بدون برنامه های کاهش بلایای طبیعی امکان پذیر نیست. کشور ایران بدلیل قرارگیری روی کمربند زلزله خیز جهان به طور مکرر با زلزله مواجه می شود .به تبع شهر خرم آباد نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با توجهبه وجود گسلهای اصلی و فعال در منطقه در پهنه خطر زلزله خیزی بالا قرار گرفته است.هدف کلی این پژوهش بررسی و تحلیل توسعه پایدار بافتهای فرسوده می باشد.روش پژوهش بر اساس هدف از نوع کاربردی و براساس ماهیت از نوع توصیفی – تحلیلی می باشد .از این رو در این پژوهش با دیدگاه توسعه پایدار میزان پایداری بافت فرسوده شهر خرم آباد در ارتباط با پدیده زلزله مورد بررسی قرارگرفت و جهت اولویت بندی و تحلیل شاخص های از روش AHP استفاده گردید. نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد که در اکثر موارد بویژه در زمینه شاخص های کالبدی مانند مصالح ساختمانی ،قدمت ابنیه ،وضعیت دسترسی و...بافت فرسوده شهر خرم آباد ناپایدار بوده و نوسازی و بهسازی بافت فرسوده با دیدگاه توسعه پایدار می تواند راهگشا باشد
Keywords:
Authors
مهری اذانی
عضو هیات علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد،اصفهان ،ایران
امیر محمودزاده
عضو هیات علمی پژوهشگاه شاخص پژوه،اصفهان ،ایران
محمدحسین شاکرمی
دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری پژوهشگاه شاخص پژوه،اصفهان ،ایران و نویسنده رابط
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :