سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی منحنی های آمبروترمیک در تفسیر پدیده خشکسالی (مطالعه موردی: ایستگاه خرم اباد)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 681

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INTCONFERENCE01_018

Index date: 2 July 2016

بررسی منحنی های آمبروترمیک در تفسیر پدیده خشکسالی (مطالعه موردی: ایستگاه خرم اباد) abstract

واقع شدن ایران بر روی کمربند خشک جهانی موجب شده است که رخدادهای بلایاهای اقلیمی و اکولوزیکی در آن بسیار قابل توجه باشد. در این تحقیق بمنظور بررسی پدیده خشکسالی داده های بارش و دما ایستگاه سینوپتیکی خرم آباد از سازمان هواشناسی اخذ گردید. پس از اخذ آمار بارندگی و درجه حرارت با استفاده از نرم افزار اکسل منحنی های آمبروترمیک ترسیم و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که آغاز دوره خشکی این سال از ابتدای فروردین بوده است و تا اواسط مهرادامه داشته است. بر این اساس 6 ماه و نیم از سال خشک با کمبود آب و 5 ماه و نیم تر با مازاد آب داشته است. مقایسه منحنی آمبروترمیک دوره درازمدت (سال های 1951 تا 2012) نشان می دهد که طول دوره خشکی 6 ماه می باشد و در دامنه زمانی ماه های اردیبهشت تا مهر می باشد که با توجه به نیاز گیاهان به ذخایر رطوبتی خاک تأثیر بسزایی در رشد گیاهان دارد. در شهرستان خرم آباد در طول دوره آماری 29 ساله، 86 درصد مواقع دوره خشکی بیشتر از 4 ماه بوده است و 14 درصد دوره خشکی 4 ماه بوده است.

بررسی منحنی های آمبروترمیک در تفسیر پدیده خشکسالی (مطالعه موردی: ایستگاه خرم اباد) Keywords:

بررسی منحنی های آمبروترمیک در تفسیر پدیده خشکسالی (مطالعه موردی: ایستگاه خرم اباد) authors

مصطفی کرمپور

استادیار اقلیم شناسی دانشگاه لرستان

راضیه امیری

دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لرستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رضیغ، ط .شکوهی، ع .ثقفیان، ب .و دانش کار، پ ... [مقاله کنفرانسی]
علیزاده، امین، (1391) اصول هیدرولوژی کاربردی، چاپ 22 انتشارات قدس ...
م، مومنی، تغیر اقلیم و تاثیر آن بر ناپایداری اکولوژیکی ...
ها شمی، ‌زینب، هوشمند عطایی، پهنه بندی خشکسالی با استفاده ...
-کاویانی، محمدرضا، مقدمه ای بر مسئله خشکی وتنگنای کم آبی ...
شرقی، .طاهره، حسین بری ابرقویی، محمد امین اسدی، محمدرضا کوثری، ...
Mendicino G., Alfonso, S., Pasquale, V., 2008, A Groundwater Resource ...
KhanS Gabriel, H.F Rana T., 2008, Standard precipitation index to ...
calow, R., Robins, N., Macdonald, A., Nicol. A 1999. Planning ...
Loukas , A. L .Vasiliade s, N.R.Dalezios .2008 :Flood producing ...
Chung, Y. W., 2008, "Prediction water table fluctuati Onus ingartifical ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی منحنی های آمبروترمیک در تفسیر پدیده خشکسالی (مطالعه موردی: ایستگاه خرم اباد)" توسط مصطفی کرمپور، استادیار اقلیم شناسی دانشگاه لرستان؛ راضیه امیری، دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لرستان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس جهانی رویکردهای نوین در کشاورزی و محیط زیست در راستای توسعه پایدار و تولید ایمن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکسالی، منحنی آمبروترمیک، خرم آباد هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 681 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که واقع شدن ایران بر روی کمربند خشک جهانی موجب شده است که رخدادهای بلایاهای اقلیمی و اکولوزیکی در آن بسیار قابل توجه باشد. در این تحقیق بمنظور بررسی پدیده خشکسالی داده های بارش و دما ایستگاه سینوپتیکی خرم آباد از سازمان هواشناسی اخذ گردید. پس از اخذ آمار بارندگی و درجه حرارت با استفاده از نرم افزار اکسل منحنی های ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی منحنی های آمبروترمیک در تفسیر پدیده خشکسالی (مطالعه موردی: ایستگاه خرم اباد) با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.