سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پرتقال ایران در کدام بازارهای هدف صادراتی فرستاده شود؟

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,909

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISCONF01_104

Index date: 2 July 2016

پرتقال ایران در کدام بازارهای هدف صادراتی فرستاده شود؟ abstract

شناسایی بازار هدف گامی موثر در جهت تحقق جهش صادراتی و رساندن صادرات غیر نفتی کشور به جایگاه شایسته خود و ساماندهیمنطقی، بهینه و هدف دار تخصیص بهینه منابع در داخل کشور است.پرتقال از جمله مرکبات مهم در دنیا محسوب میشود.آمریکا وبرزیل و چین بزرگترین تولید کنندگان پرتقال در دنیا میباشند.ایران از این حیث با تولید 2/2میلیون تن پرتقال در رتبه هفتم دنیا قراردارد.در این مطالعه به دنبال اولویت بندی بازار هدف صادراتی پرتقال میباشیم . در اینجا 10کشور اول وارد کننده پرتقال در دنیا را براساس آمار FAOتعیین کردیم و سپس با روش تاکسونومی عددی و با استفاده از 7شاخص مد نظر که دوره زمانی آن طی سالهای1997تا 2011بود به اولویت بندی بازار هدف صادراتی پرتقال پرداختیم.کشورهای آلمان، فرانسه، هلند، روسیه، بلژیک، انگلستان، هنگکنگ، کانادا، عربستان و ژاپن به ترتیب 10کشور اول وارد کننده پرتقال در دنیا میباشند.بعد از انجام تحلیل تاکسونومی عددی تعیینشد به ترتیب کشورهای هلند، انگلستان، آلمان، فرانسه، بلژیک، ژاپن، هنگ کنگ، کانادا، روسیه و عربستان بهترین بازار هدف صادراتیپرتقال را دارا میباشند.در حال حاضر سهم این کشورها در مقصد صادرات پرتقال ایران بین 0تا 6درصد میباشد

پرتقال ایران در کدام بازارهای هدف صادراتی فرستاده شود؟ Keywords:

ایران- بازار هدف صادراتی-پرتقال-تحلیل تاکسونومی عددی

پرتقال ایران در کدام بازارهای هدف صادراتی فرستاده شود؟ authors

سیدمجتبی مجاوریان

دانشیار گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مهرداد خنکدار

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سیدعلی حسینی یکانی

استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ امجدی، ا.، محمزاده، ر. و باریکانی، ا، تعیین بازارهای ...
بی ریا، ج.، جبل عاملی، ف، عوامل موثر بر صادرات ...
چیذری، ا.م.، یاسوری، ب. و ابوالحسنی، س، بررسی مزیت های ...
چیذری، ا.م.، یوسفی، ع. و موسوی. ح، بررسی بازارهای هدف ...
حسینی، س ص.، کاوسی، م. دریجانی، ع، بررسی مزیت های ...
دشتی، ق.، خداوردیزاده، _ محمدرضایی، ر. و فتحی، ی، ساختار ...
فهیمی فر، ج، فتحی، ی، تعیین و اولویت بندی بازارهای ...
فهیمی فر، ج، تعیین و اولویت بندی بازارهای محصولات صادراتی ...
متفکرآاد، م، غالبی، ص. و جهانگیری، خ، بررسی مزیت نسبی ...
ولی بیگی، ح، الویت بندی بازارهای هدف صادراتی و موانع ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پرتقال ایران در کدام بازارهای هدف صادراتی فرستاده شود؟" توسط سیدمجتبی مجاوریان، دانشیار گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ مهرداد خنکدار، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ سیدعلی حسینی یکانی، استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ایران- بازار هدف صادراتی-پرتقال-تحلیل تاکسونومی عددی هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1909 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شناسایی بازار هدف گامی موثر در جهت تحقق جهش صادراتی و رساندن صادرات غیر نفتی کشور به جایگاه شایسته خود و ساماندهیمنطقی، بهینه و هدف دار تخصیص بهینه منابع در داخل کشور است.پرتقال از جمله مرکبات مهم در دنیا محسوب میشود.آمریکا وبرزیل و چین بزرگترین تولید کنندگان پرتقال در دنیا میباشند.ایران از این حیث با تولید 2/2میلیون تن پرتقال در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پرتقال ایران در کدام بازارهای هدف صادراتی فرستاده شود؟ با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.