سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پدیده کشند قرمز از جنبه فیزیکی با استفاده از مدل یک بعدی PROBE مطالعه موردی تنگه هرمز

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 598

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSMI15_281

Index date: 2 July 2016

بررسی پدیده کشند قرمز از جنبه فیزیکی با استفاده از مدل یک بعدی PROBE مطالعه موردی تنگه هرمز abstract

با توجه به اهمیت پدیده کشند قرمز و اثر آن بر زیستگاه های جانداران دریایی، مطالعه این پدیده در منطقه خلیج فارس و دریای عمان ضروری است. این تحقیق فقط با دید فیزیکی نوشته شده است و بررسی از جنبه های دیگر به عهده متخصصان رشته های مربوطه م یباشد. برای بررسی اینپدیده روشهای مختلفی از جمله مطالعات میدانی، مطالعات ماهواره ای و مدل سازی عددی وجود دارد. در این تحقیق از نرم افزار یک بعدیPROBE برای ایستگاههای مختلف دریای عمان، تنگه هرمز و خلیج فارس استفاده شده است. داده های ورودی مدل، داده های سینوپنیک هواشناسی شامل دمای هوا، مؤلفه هایv و u سرعت باد، ابرناکی و رطوبت نسبی ایستگاه قشم در ماه فوریه 2008 میباشند. بررسی ها نشان می دهد که نتایج مدل سازی دما ، شوری ، فسفات و نیترات با داده های اندازه گیری تقریبا همخوانی دارد. در ایستگاه هایی که درخلیج فارس و دریای عمان قرار دارند، در مکان هایی که مقدار دما و شوری و مواد مغذی ماکزیمم می باشد غلظت پلانکتو نها نیز که وابسته به این پارامترها است نیز به مقدار ماکزیمم خود می رسد. همانطور که پیش بینی شده بود مقدار غلظت پلانکتون سبز-آبی از غلظت پلانکتون وابسته به (فقط) نیترات و فسفات بیشتر می باشد

بررسی پدیده کشند قرمز از جنبه فیزیکی با استفاده از مدل یک بعدی PROBE مطالعه موردی تنگه هرمز Keywords:

بررسی پدیده کشند قرمز از جنبه فیزیکی با استفاده از مدل یک بعدی PROBE مطالعه موردی تنگه هرمز authors

شهمیر اقتصادی

دکترای فیزیک دریا، سازمان هواشناسی کشور

بهزاد لایقی

دانشجوی دکترای فیزیک دریا، سازمان هواشناسی کشور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Dynamics (International Geophysics Series, Vol. 30), Academic anع 4. Gill, ...
Anderson, L.G.; Turner, D.R.; Wedborg, M.; and Dyrssen, D. (1999). ...
Axell, L.B.; and Liungman, O. (2001). ::A one-equation turbulence model ...
Eilola, K. (1997). "Development of a spring thermocline t temperatures ...
Gustafsson, B.G. (200Oa). _ "Time- dependent modelling of the Baltic ...
Omstedt, A. (1987a). :-Water cooling in the entrance of the ...
temperature and salinity, february 2009, station 30 ...
3 5 7 _ 11 13 15 17 19 21 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پدیده کشند قرمز از جنبه فیزیکی با استفاده از مدل یک بعدی PROBE مطالعه موردی تنگه هرمز" توسط شهمیر اقتصادی، دکترای فیزیک دریا، سازمان هواشناسی کشور؛ بهزاد لایقی، دانشجوی دکترای فیزیک دریا، سازمان هواشناسی کشور نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین همایش صنایع دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کشند قرمز، تنگه هرمز، جلبک سبز-آبی، مدلPROBE هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 598 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اهمیت پدیده کشند قرمز و اثر آن بر زیستگاه های جانداران دریایی، مطالعه این پدیده در منطقه خلیج فارس و دریای عمان ضروری است. این تحقیق فقط با دید فیزیکی نوشته شده است و بررسی از جنبه های دیگر به عهده متخصصان رشته های مربوطه م یباشد. برای بررسی اینپدیده روشهای مختلفی از جمله مطالعات میدانی، مطالعات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پدیده کشند قرمز از جنبه فیزیکی با استفاده از مدل یک بعدی PROBE مطالعه موردی تنگه هرمز با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.