سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری برفرآیند بهینه سازی پروانه و بدنه برای کاهش چرخه مصرف سوخت کشتی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,214

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSMI17_258

Index date: 2 July 2016

مروری برفرآیند بهینه سازی پروانه و بدنه برای کاهش چرخه مصرف سوخت کشتی abstract

این مقاله مروری بر روند بهینه سازی پروانه و بدنه برای کاهش چرخه مصرف سوخت کشتی برگرفته از چند مقاله مرتبط است. پروانه های دریایی معمولا برای دستیابی به عملکرد مطلوب در یک یا چند نقطه طراحی شده اند. بدیهی است که سیستم های محرکه دریایی در شرایط خارج از طراحی و شرایط فورس ماژور از حداکثر توان خود استفاده می کنند، که در آن شرایط، نرخ مصرف سوخت بالا می رود.در این مقاله روشی بررسی شده است که پروانه، نیروی محرکه کشتی و بدنه کشتی را به عنوان یک سیستم یکپارچه در نظر می گیرد که منجر به کاهش سوخت می گردد. در این کار کل فضای عملکرد احتمالی یک کشتی و عملکرد سیستم یکپارچه بدنه و پروانه را گرفته وبا استفاده از تجزیه و تحلیل ومقایسه بین هندسه های مختلف پروانه واطلاعات بدنه کشتی نظیر طول، عرض، ارتفاع آبخور و عملکرد سیستم محرکه کشتی روشهایی برای بهینه سازی و کاهش چرخه سوخت مصرفی کشتی مورد بررسی و مقایسه قرار می گیرد. در این مقاله به عنوان نمونه اول نتایج برای یک جفت از پروانه های گام ثابت که برای ناو جنگی نیروی دریایی است و از نوع دوپروانه موازی می باشد بررسی شده است. عملکرد سیستم برای طراحی به دست آمده از این روش با طرح های به دست آمده از روش های سنتی طراحی مبتنی بر نقطه مقایسه شده است و هدف از ان نشان دادن یک روش یکپارچه جدید برای طراحی و بهینه سازی پروانه گام ثابت است که پروانه، نیروی محرکه، و کشتی را به عنوان یک سیستم یکپارچه بررسی می کند و به عنوان مدل دوم روش طراحی بر روی یک کشتی کانتینربر KCSSIMMAN با استفاده از داده های پروانه سری B به منظور کاهش مصرف سوخت نسبت به روش طراحی سنتی، تست و نشان داده شده است

مروری برفرآیند بهینه سازی پروانه و بدنه برای کاهش چرخه مصرف سوخت کشتی Keywords:

مروری برفرآیند بهینه سازی پروانه و بدنه برای کاهش چرخه مصرف سوخت کشتی authors

حمیدرضا رادرزم

دانشجوی کارشناسی ارشد هیدرودینامیک دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره)نوشهر

حسن قاسمی

دانشیارعضو هیئت علمی دانشکده کشتی سازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Kuiper, G., _ _ Ne wdeve _ _ pme ntsandprope ...
Xie, G., , Optimal preliminary propeller design based On mulfi-objective ...
Carlton, J... , , Marine Propellers and Propulsion, second" ed. ...
Boswell, R., Design, , , Caitation Performance and Open-Water Performance ...
Tsai, S., Hopkins, B., Stenson, R., September , Comparison of ...
McCoy, T., Zgliczynski, J., Johanson, N., Puhn, F., Martin, T., ...
ONR, Amendment 0001, ONR BAA Announcemet 07-029, , , Research ...
M. Nelson, D.W. Temple, J.T. Hwang , Y.L. Young _ ...
Simultaneous optimization of propeller-hull systems to minimize lifetime fuel c ...
Marine engine product catalog. MAN B&W; 2009 ...
Gill P, Murray W, Saunders M. SNOPT: "An SQP algorithm ...
Lambe AB, "Martins JRRA. Extensions to the design structure matrix ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری برفرآیند بهینه سازی پروانه و بدنه برای کاهش چرخه مصرف سوخت کشتی" توسط حمیدرضا رادرزم، دانشجوی کارشناسی ارشد هیدرودینامیک دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره)نوشهر؛ حسن قاسمی، دانشیارعضو هیئت علمی دانشکده کشتی سازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی هفدهمین همایش صنایع دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاهش مصرف سوخت ،پروانه ،بدنه کشتی ،روشهای طراحی هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1214 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله مروری بر روند بهینه سازی پروانه و بدنه برای کاهش چرخه مصرف سوخت کشتی برگرفته از چند مقاله مرتبط است. پروانه های دریایی معمولا برای دستیابی به عملکرد مطلوب در یک یا چند نقطه طراحی شده اند. بدیهی است که سیستم های محرکه دریایی در شرایط خارج از طراحی و شرایط فورس ماژور از حداکثر توان خود استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری برفرآیند بهینه سازی پروانه و بدنه برای کاهش چرخه مصرف سوخت کشتی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.