سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار ستون های ساندویچی کامپوزیتی (فولاد-بتن-فولاد) با انواع برش گیرها تحت بارگذاری محوری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,001

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCEAUD01_171

Index date: 2 July 2016

بررسی رفتار ستون های ساندویچی کامپوزیتی (فولاد-بتن-فولاد) با انواع برش گیرها تحت بارگذاری محوری abstract

استفاده از سازه های کامپوزیت در سال های اخیر بسیار گسترش یافته است. معمول ترین شکل از یک کامپوزیت صورت ستون ها، تیر ها، تیر ستون ها،بادبند ها هستند. که لوله فلزی پرشده با بتن می باشد. این ستادها در سازه ها با ارتفاع مختلف و ترکیبات مختلف هم در نواحی غیر لرزه ای و هم در نواحی لرزه ای به کار می رود. کاربرد بیشتر آنها به عنوان پایه پل ها و یا در بعضی از بلندترین ساختمان ها می باشد. هدف این پژوهش بررسی رفتار ستون های کامپوزیت ساندویچی به همراه انواع برش گیرها برای اتصال صفحات پایین بالا به صورت ستونی تحت بار محوری می باشد که مقدار حداکثر ظرفیت باربری ستون شکل پذیری و همچنین تغییرشکل ستون ناشی از بار بررسی خواهد شد.بارگذاری به صورت فشار خالص، به بتن و صفحات فولادی وارد می شود. برای انجام تحلیل ها از نرم افزار عناصر محدود ABAQUS استفاده شده و مقایسه ای که بین نتایج تحلیلی با نتایج نمونه های آزمایشی صورت گرفته حاکی از دقت بالا است و مدل سازی عناصر محدود می باشد . نتایج این پژوهش نشان می دهد که با استفاده مقاطع ساندویچی به عنوان ستون، شکل پذیری افزایش می یابد و استفاده از برش گیرها به صورت ورق عرضی عملکرد مناسب تری نسبت به بقیه دارند.

بررسی رفتار ستون های ساندویچی کامپوزیتی (فولاد-بتن-فولاد) با انواع برش گیرها تحت بارگذاری محوری Keywords:

ستون های کامپوزیت ساندویچی , روش عناصر محدود , برش گیر , بارگذاری محوری

بررسی رفتار ستون های ساندویچی کامپوزیتی (فولاد-بتن-فولاد) با انواع برش گیرها تحت بارگذاری محوری authors

مسعود فرزام

استادیار دانشکده فنی و مهندسی عمران،دانشگاه تبریز

بهمن فرهمند آذر

دانشیار دانشکده فنی و مهندسی عمران،دانشگاه تبریز

محمدرضا صبحی

کارشناسی ارشد سازه،دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صبحی، محمدرضا. (1392)، "بررسی رفتار تیرهای ساندویچی وابسته _ شکل ...
Solomon, S. K., Smith, D. W., & Cusens, A. R. ...
Yan, J. B., Liew, J. R., Sohel, K. M. A., ...
Mirza, O., & Uy, B. (2010), "Effects of the conbination ...
Ong, K. C. G., Mays, G. C., & Cusens, A. ...
Zahran M, Ueda T, and Kakuta Y (1998), _ study ...
Sohel, K. M. _ Richard, L., Alwis, W. A. M., ...
Liew, J. Y. R., Wang, T. Y., & Sohel, K. ...
Saenz. L. P. (1964), :Discussion of equation f orthe stress-strain ...
ACI318-11 (2011), "Building Code Requirements for Structural Concrete (ACI 318M- ...
and Commentary, ; American Concrete Institute, Farmington hills, MI, USA. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رفتار ستون های ساندویچی کامپوزیتی (فولاد-بتن-فولاد) با انواع برش گیرها تحت بارگذاری محوری" توسط مسعود فرزام، استادیار دانشکده فنی و مهندسی عمران،دانشگاه تبریز؛ بهمن فرهمند آذر، دانشیار دانشکده فنی و مهندسی عمران،دانشگاه تبریز؛ محمدرضا صبحی، کارشناسی ارشد سازه،دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران معماری شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ستون های کامپوزیت ساندویچی،روش عناصر محدود،برش گیر،بارگذاری محوری هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1001 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از سازه های کامپوزیت در سال های اخیر بسیار گسترش یافته است. معمول ترین شکل از یک کامپوزیت صورت ستون ها، تیر ها، تیر ستون ها،بادبند ها هستند. که لوله فلزی پرشده با بتن می باشد. این ستادها در سازه ها با ارتفاع مختلف و ترکیبات مختلف هم در نواحی غیر لرزه ای و هم در نواحی لرزه ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار ستون های ساندویچی کامپوزیتی (فولاد-بتن-فولاد) با انواع برش گیرها تحت بارگذاری محوری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.