سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نانو ساختارهای کربنی در ساخت آند باتری های لیتیم یون

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,654

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHCONF02_179

Index date: 30 July 2016

بررسی نانو ساختارهای کربنی در ساخت آند باتری های لیتیم یون abstract

با توجه به رشد روز افزون مصرف سوخت های فسیلی و اتمام آن در آینده ای نه چندان دور تلاش های بسیاری در جهتتوسعه منابع انرژی تجدید پذیر به منظور کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی با انجام تحقیقات و سرمایه گذاری درفناوری های پیشرفته ذخیره سازی انرژی الکتریکی صورت پذیرفته است. در میان فناوری های مختلف، باتری لیتیم یونبعنوان منبع نیرویی قدرتمند به سبب چگالی انرژی و توان بالا، انعطاف پذیری در طراحی و سیکل عمر طولانی تر در نظرگرفته می شود. استفاده از پوشش های کربنی در الکترودهای باتری لیتیم یون از اکسیداسیون سطح مواد فعال الکترود درهوا جلوگیری کرده و همچنین توانایی زیادی در تاخیر تخریب سطح در طی ذخیره سازی لیتیم یون را دارد و می تواند افتظرفیت در طی چرخه شارژ/دشارژ را بسیار کاهش دهد. همچنین ساختارهایی نظیر نانولوله های کربنی و گرافن بعنوانموادی با کارایی بالا به سبب تشکیل شبکه رسانای الکتریکی و مکانیکی سه بعدی با افزایش مساحت سطح فعال و تطبیقتغییرات حجمی نمونه ناشی از فرآیند شارژ/دشارژ، با کاهش مقاومت داخلی و افزایش ظرفیت ویژه باتری بسیار حائزاهمیت هستند. این مقاله به بررسی کاربرد معروفترین نانو ساختارهای کربنی در تهیه آند باتری های لیتیم یون پرداخته است.

بررسی نانو ساختارهای کربنی در ساخت آند باتری های لیتیم یون Keywords:

بررسی نانو ساختارهای کربنی در ساخت آند باتری های لیتیم یون authors

مهشید ارشادی

گروه شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران- پژوهشکده انرژیهای تجدیدپذیر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

مهران جوانبخت

گروه شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران- پژوهشکده انرژیهای تجدیدپذیر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

سیداحمد مظفری

پژوهشکده فناوری های شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Su, X., Wu, Q., Li, J., Xiao, X., Lott, A., ...
Dai, L, , Chang, D.W., Baek, J.B. and Lu, W. ...
Sun, Y. and Shi, G. (2013), ،، Graphene/po lymer composites ...
http : _ .nanowerk. com/spotli ght/spotid=2 1950.php ...
Etacheri, V., Marom, R., Elazari, R., Salitra, G. and Aurbach, ...
Goriparti, S., Miele, E., De Angelis, F., Di Fabrizio, E., ...
Spinner, N., Zhang, L. and Mustain, W.E.(2014), "Investigation of metal ...
Loeffler, N., Bresser, D. and Passerini, S.(2015), "Secondary lithium-ion battery ...
Yang, J., Zhou, X.Y., Li, J., Zou, Y.L. and Tang, ...
Mao, W., Ai, G., Dai, Y., Fu, Y., Ma, Y., ...
Wu, Z.S., Ren, W., Wen, L, Gao, L., Zhao, J., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نانو ساختارهای کربنی در ساخت آند باتری های لیتیم یون" توسط مهشید ارشادی، گروه شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران- پژوهشکده انرژیهای تجدیدپذیر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران؛ مهران جوانبخت، گروه شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران- پژوهشکده انرژیهای تجدیدپذیر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران؛ سیداحمد مظفری، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باتری لیتیم یون، آند، نانولوله کربنی، گرافن، گرافیت، انرژی تجدید پذیر، ذخیره سازهای انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2654 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به رشد روز افزون مصرف سوخت های فسیلی و اتمام آن در آینده ای نه چندان دور تلاش های بسیاری در جهتتوسعه منابع انرژی تجدید پذیر به منظور کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی با انجام تحقیقات و سرمایه گذاری درفناوری های پیشرفته ذخیره سازی انرژی الکتریکی صورت پذیرفته است. در میان فناوری های مختلف، باتری لیتیم یونبعنوان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نانو ساختارهای کربنی در ساخت آند باتری های لیتیم یون با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.