سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر روش های تولید بیواتانول از مواد سلولزی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,506

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHCONF02_284

Index date: 30 July 2016

مروری بر روش های تولید بیواتانول از مواد سلولزی abstract

اتانول یک منبع انرژی برای آینده رو به اتمام نفت خام می باشد. از مواد لیگنوسلولزی برای تولید اتانول استفاده می-شود و فرآیند اصلی در تبدیل این مواد به بیواتانول شامل دو مرحله اصلی می باشد : هیدرولیز سلولز موجود در موادلیگنوسلولزی و تولید ماده قندی و تخمیر مواد قندی حاصل به اتانول. فراوانترین ماده آلی بر روی کرهی زمین سلولز وپلی ساکاریدهای مشابه آن است که در ساختار گیاهان موجود است. تودهی زیستی گیاهی بیشتر از سه ترکیب سلولز،همیسلولز و لیگنین تشکیل شده است. اگر با فرایندی مناسب و اقتصادی، سلولز گیاهان به قندهای ساده وقابل تخمیرتبدیل شود، در صنایع غذایی و همچنین تولید سوخت های طبیعی تحولی شگرف روی خواهد داد. پس از تولید گلوکز، بااستفاده از میکروب های دیگر و با استفاده از عمل تخمیر میتوان از قندهای موجود، اتانول تولید کرد که جانشین مناسببرای سوخت های فسیلی است . تجزیه سلولز و تبدیل آن به گلوکز توسط میکروارگانیسمی که دارای آنزیم سلولاز باشد،ممکن است. تولید سلولاز پرهزینه ترین قسمت فرایند تولید الکل است که حدود 25-40% هزینه کل را شامل می شود. به همین سبب تحقیقات بسیاری به منظور کاستن هزینه تولید آنزیم در حال انجام است. هم اکنون پژوهشگران زیادی برروی جنبه های سلولی و مولکولی تولید مقرون به صرفه آنزیم سلولاز کار می کنند و در این زمینه نیز به نتایجی رسیده انداما کماکان تولید و پرورش میکروارگانیسم هایی که با سرعت بیشتر و هزینه کمتری قادر به تولید آنزیم سلولاز باشند، مدنظر بسیاری از محققان است . در این تحقیق سعی شده است که روشهای تولید اتانول از سلولز و مزایای آنها ارائه گردد.

مروری بر روش های تولید بیواتانول از مواد سلولزی Keywords:

بیواتانول , سلولز , همی سلولز , لیگنین , هیدرولیز اسیدی و هیدرولیز آنزیمی

مروری بر روش های تولید بیواتانول از مواد سلولزی authors

زهرا سیار

دانشجوی دکتری، گروه مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

سحر پررنگ

دانشجوی دکتری، گروه مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

شیما زارع

دانشجوی کارشناسی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

مهدیه نجف زاده

دانشجوی کارشناسی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
المنسی ای. ام. تی.، ترجمه ربانی اصفهانی م.، (1389) "کتاب ...
رضازاد باری م. و اشرفی ر، (1388)، "کتاب صنایع و ...
Bio-ethanolء 2. Hahn- Hagerdal B., Galbe M., Gorwa- Grauslund M.F., ...
Lerouge P. et al..(1998) N -glycoprotein biosynthesis: recet developments and ...
Sarkar N., Kumar Ghosh S., Bannerjee S., Aika K. (2012), ...
from lignocellulosic biomass: Techno Ethanolء 6. Hamelinck C. N. et ...
P. Kumar, D. M. Barrett, M. J. Delwiche, and P. ...
Limayem A., Ricke S. C., (2012), ، 'Lignocellulo sic biomass ...
Fernando M.V. O., Irapuan O. P., (2013), _ 'Industrial- scale ...
Shuo C..Giovanna M. A., (2013), "Enzymatic hydrolysis and ethanol yields ...
Ayse A., Badal C. S., Bruce S. D., (2013), "Response ...
Albuquerque M. C., Martin C., (2013), :Increase in ethanol production ...
Zhanying Z., Wongb H. H., Albertsonb P L, Harrison M. ...
Caspetaa, _ C aro-Bermuder M. _ (2014), "Enzymatic hydrolysis at ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری بر روش های تولید بیواتانول از مواد سلولزی" توسط زهرا سیار، دانشجوی دکتری، گروه مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز؛ سحر پررنگ، دانشجوی دکتری، گروه مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز؛ شیما زارع، دانشجوی کارشناسی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز؛ مهدیه نجف زاده، دانشجوی کارشناسی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیواتانول، سلولز، همی سلولز، لیگنین، هیدرولیز اسیدی و هیدرولیز آنزیمی هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6506 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اتانول یک منبع انرژی برای آینده رو به اتمام نفت خام می باشد. از مواد لیگنوسلولزی برای تولید اتانول استفاده می-شود و فرآیند اصلی در تبدیل این مواد به بیواتانول شامل دو مرحله اصلی می باشد : هیدرولیز سلولز موجود در موادلیگنوسلولزی و تولید ماده قندی و تخمیر مواد قندی حاصل به اتانول. فراوانترین ماده آلی بر روی کرهی زمین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر روش های تولید بیواتانول از مواد سلولزی با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.