سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنکاشی پیرامون مفهوم آتریوم در جهت نیل به معماری پایدار در ساختار فضاهای مسکونی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 741

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARUES04_036

Index date: 30 July 2016

کنکاشی پیرامون مفهوم آتریوم در جهت نیل به معماری پایدار در ساختار فضاهای مسکونی abstract

معماری برای بالا بردن کیفیت زندگی انسان و ایجاد فضاهای کارا روز به روز در حال تلاش است که این تلاش باید منجر به طراحی ساختمان های با مصرف حداقل انرژی و کاهش آلودگی زیست محیطی گردد تا از مصرف زیاد سوخت های فسیلی و پایان پذیر جلوگیری گردد. چرا که بشر به این موضوع پی برده که در صورت ادامه این روند و استفاده بیش از حد از سوخت های پایان پذیر حیات بر روی کره خاکی غیر ممکن خواهد بود. تلاش بر آن است تا در مقاله پیش رو با بیان مفهوم پایداری با استفاده از انرژی تجدید پذیر خورشید و مزیت های فراوان آن و ساخت آتریوم در فضاهای مسکونی در اقلیم های مختلف گامی در جهت ایجاد فضای مسکونی پایدار برداشته شود و ارزش و اهمیت فضای آتریوم بیان گردد.چرا که طراحی با رویکرد در طراحی فضاها ی مسکونی که پرمصرف ترین منابع مصرف انرژی هستند، موضوع مهمی است که تمام طراحان باید آن را مدنظر داشته باشند طراحی آتریوم نه تنها می تواند از تلفات انرژی جلوگیری کند بلکه می تواند نقش سرمایش و گرمایش طبیعی را در تابستان و زمستان ایفا کند و نور و تهویه مناسب فضاهای مسکونی را نیز تامین نماید. علاوه بر این مزایا نقش بسیار مهمی در صرفه اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی و زیبایی شناختی داشته باشد. روش پژوهش در این تحقیق از نوع تحلیلی تشریحی می باشد وروش گردآوری داده ها نیزاز نوع اسنادی است. نگارنده در ابتدا به تعاریف مورد نظر پرداخته و به روش های طراحی آتریوم و نقشی که می تواند در ساختمان های مسکونی داشته باشد و شکل و کالبد آن در اقلیم های مختلف پرداخته است که شاید تاثیری هر چند ناچیز در استفاده از این عنصر برای ایجاد معماری پایدارگردد.

کنکاشی پیرامون مفهوم آتریوم در جهت نیل به معماری پایدار در ساختار فضاهای مسکونی Keywords:

کنکاشی پیرامون مفهوم آتریوم در جهت نیل به معماری پایدار در ساختار فضاهای مسکونی authors

سیده عفت سید زارع

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

تورج جلیلی

دکتری تخصصی معماری

احمدرضا کابلی

دانشجوی دکتری تخصصی معماری،عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد ماهشهر

الناز فارسی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ادوارد، برایان، (1393) رهنمون هایی به سوی معماری پایدار، ترجمه ...
ادوارد، برایان، و دیوید تورنت، (1393) _ مسکن پایدار (اصول ...
جی هارپر، گوین دی، (1390) _ _ پروژه کاربردی با ...
حاج سقطی، اصغر، (1390)؛ اصول و کاربرد انرژی خورشیدی، تهران، ...
دکی مارک، جی زدبراون، (1386) خورشید و باد و نور ...
صیادی، سید احسان و سیدمهدی مداحی، (1390)؛ معماری پایدار، تهران، ...
قیابکلو، زهرا، (1393) _ مبانی فیزیک ساختمان2، تهران، شابک. ...
کسمایی، مرتضی، (1387)؛ اقلیم ومعماری، ویراسته ی محمد احمدی نژاد، ...
کلیون، تامی، (1389)؛ تهویه طبیعی در ساختمان ها، مترجمان: محمدرضا ...
محمودی، کوروش، (1385)؛ اصول و مبانی نورپردازی در معماری، تهران، ...
مختاری ملک آبادی، رضاو مریم مختاری ملک آبادی، (1392)؛ ساختمانها ...
مرادی، ساسان، (1391)؛ تنظیم شرایط محیطی، تهران، آرمان شهر. ...
ملایی، آزاده، (1392)؛ راهنمای انرژی خورشیدی، تهران، چرتکه. ...
نمازیان، علی، (1389)؛ اصول استفاده از تابش خورشید در طراحی ...
مدنی، رامین، مهسا مختاری، و مهران قرائتی، (1391)؛ «نقش آتریوم ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنکاشی پیرامون مفهوم آتریوم در جهت نیل به معماری پایدار در ساختار فضاهای مسکونی" توسط سیده عفت سید زارع، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر؛ تورج جلیلی، دکتری تخصصی معماری؛ احمدرضا کابلی، دانشجوی دکتری تخصصی معماری،عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد ماهشهر؛ الناز فارسی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی ومحیط زیست پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آتریوم، معماری، معماری پایدار، فضاهای مسکونی،اقلیم هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 741 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری برای بالا بردن کیفیت زندگی انسان و ایجاد فضاهای کارا روز به روز در حال تلاش است که این تلاش باید منجر به طراحی ساختمان های با مصرف حداقل انرژی و کاهش آلودگی زیست محیطی گردد تا از مصرف زیاد سوخت های فسیلی و پایان پذیر جلوگیری گردد. چرا که بشر به این موضوع پی برده که در صورت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنکاشی پیرامون مفهوم آتریوم در جهت نیل به معماری پایدار در ساختار فضاهای مسکونی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.