سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه طرح راهبردی ارتقا کیفیت لبه های شهری بر اساس مدل تحلیلیSWOT در بازشناسی هویت تاریخی شهر (نمونه موردی: رودخانه آبشوران در کرمانشاه)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 690

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBEAUI01_091

Index date: 30 July 2016

ارائه طرح راهبردی ارتقا کیفیت لبه های شهری بر اساس مدل تحلیلیSWOT در بازشناسی هویت تاریخی شهر (نمونه موردی: رودخانه آبشوران در کرمانشاه) abstract

لبه های طبیعی شهری در هر دوره تاریخی در تشکیل ساختار کالبدی شهر دارای نقش مهمی بوده اند و این در حالیست که آب در شهرهای ایرانی امروز حضور مفهومی نداشته و در عرصه اندیشه و عمل طرح های شهری نیز به هویت تاریخی شهر توجهی نشان داده نمی شود. در این تحقیق رودخانه آبشوران در کرمانشاه و در محدوده طرح راهبردی از شمال به پل چوبی و از جنوب به پل دلگشا مورد بررسی قرار گرفته و هدف از مقاله حاضر ارائه مدلی تحلیلی جهت ارتقا کیفیت لب ه های شهری در راستای دستیابی به سیمای مطلوب و بازتعریف هویت تاریخی شهر انجام گرفته که در آن ها برخوردهای اجتماعی تحقق می یابد. روش تحقیق در پژوهش حاضر تحلیل کیفی و محتوایی بوده، بنابراین، در تبیین ادبیات و سوابقموضوع تحقیق و ارائه مدل تحلیلی از مطالعات کتابخانه ای و برای جمع آوری اطلاعات با توجه به ماهیت تحقیق از روش های میدانی استفاده شده است. نتایج حاصل از شناخت منطقه مورد مطالعه و در واقع پیمایش محیطی بر اساس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و نهایتاً با استخراج امکانات و فرصتها، محدودیتها و تهدیدات، حاصل swot تکنیک این شناخت برآورد نیازهای سایت و در نهایت به ارائه پیشنهادهایی منجر گردیده که به عنوان راهبردهایی جهت بهره- برداری از امکانات و فرصتها و رفع محدودیتها و تهدیدات پرداخته شده است.یافته های تحقیق نشان می دهد که رودخانه آبشوران در کرمانشاه به عنوان یک لبه طبیعی یکی از مهمترین ظرفیت های شهری جهت بقای محیط زیست و شکل دهنده هویت تاریخی است که نیازمند احیا و طراحی مناسب بر اساس طرح راهبردی ارائه شده می باشد.

ارائه طرح راهبردی ارتقا کیفیت لبه های شهری بر اساس مدل تحلیلیSWOT در بازشناسی هویت تاریخی شهر (نمونه موردی: رودخانه آبشوران در کرمانشاه) Keywords:

ارائه طرح راهبردی ارتقا کیفیت لبه های شهری بر اساس مدل تحلیلیSWOT در بازشناسی هویت تاریخی شهر (نمونه موردی: رودخانه آبشوران در کرمانشاه) authors

شیما همایی

دانش آموخته کارشناسی ارشد طراحی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، گروه معماری و شهرسازی، قزوین، ایران

اسماعیل صالحی

دانشیار، دانشگاه تهران، دانشکده محیط زیست، گروه آموزش و برنامه ریزی محیط زیست، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
برومند سرخابی، هدایت اله. (1388). در جستجوی هویت شهری کرمانشاه ...
خدیوی، سیامک. (1378). معرفی مختصر بافت تاریخی کرمانشاه . مجموعه ...
عسکرزاده، زهرا. (1391). تحلیل اثرات انطباق لبه‌های شهری با عوارض ...
فرزاد بهتاش، محمدرضا. _ آق بابایی، محمد تقی. ؛ محمد ...
کرامتی، غزل. (1385. جایگاه آب در شهر ایرانی دیروز و ...
لینچ، کوین. (1372). سیمای شهر. مترجم منوچهر مزینی. تهران : ...
مشاور پارس کنسولت. (1392). گزارش ساماندهی رودخانه آبشوران ...
منصوری، سید امیر. (1389). ساحل، فرصت ناشناخته برای ارتقاء کیفیت ...
منصوری، سید امیر. ؛ حبیبی، امین. (1389). تبیین و ارزیابی ...
مهندسان مشاور طرح و آمایش. (1381). طرح جامع شهر کرمانشاه ...
نقی زاده، محمد. (1387). شهر و معماری اسلامی (تجلیات و ...
یاراحمدی، سمانه. (1389). لبه‌های شهری (بررسی نقش لبه‌ها درتحقق اهداف ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه طرح راهبردی ارتقا کیفیت لبه های شهری بر اساس مدل تحلیلیSWOT در بازشناسی هویت تاریخی شهر (نمونه موردی: رودخانه آبشوران در کرمانشاه)" توسط شیما همایی، دانش آموخته کارشناسی ارشد طراحی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، گروه معماری و شهرسازی، قزوین، ایران؛ اسماعیل صالحی، دانشیار، دانشگاه تهران، دانشکده محیط زیست، گروه آموزش و برنامه ریزی محیط زیست، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی فرهنگ، کالبد و محیط در معماری و شهر اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارتقا کیفیت، لبه های شهری، تکنیکswot رودخانه آبشوران، هویت تاریخی شهر هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 690 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لبه های طبیعی شهری در هر دوره تاریخی در تشکیل ساختار کالبدی شهر دارای نقش مهمی بوده اند و این در حالیست که آب در شهرهای ایرانی امروز حضور مفهومی نداشته و در عرصه اندیشه و عمل طرح های شهری نیز به هویت تاریخی شهر توجهی نشان داده نمی شود. در این تحقیق رودخانه آبشوران در کرمانشاه و در محدوده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه طرح راهبردی ارتقا کیفیت لبه های شهری بر اساس مدل تحلیلیSWOT در بازشناسی هویت تاریخی شهر (نمونه موردی: رودخانه آبشوران در کرمانشاه) با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.