سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ردیاب خروجی برای سیستم های آشفته تکین استاندارد با زیرسیستم تند ناپایدار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 468

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELEMECHCONF03_0811

Index date: 30 July 2016

ردیاب خروجی برای سیستم های آشفته تکین استاندارد با زیرسیستم تند ناپایدار abstract

در این مقاله برای سیستم های آشفته تکین غیراستاندارد، چند متغیره، خطی و تغییرناپذیر با زمان، سیستم ردیاب برای ردیابی ورودی مرجعی که در یک معادله دیفرانسیل خطی و با ضرایب ثابت صدق می کند، طراحی شده است تا خروجی سیستم بتواند ورودی مرجع را ردیابی کند. زیرسیستم تند این سیستم آشفته تکین مورد بحث ناپایدار است و وسیله فیدبک کنترل پایدار و سپس سیستم ردیاب برای آن طراحی می شود.

ردیاب خروجی برای سیستم های آشفته تکین استاندارد با زیرسیستم تند ناپایدار Keywords:

سیستم های آشفته تکین استاندارد , ردیابی خروجی , فیدبک کنترل

ردیاب خروجی برای سیستم های آشفته تکین استاندارد با زیرسیستم تند ناپایدار authors

سینا شمشیری

گروه کنترل، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

محمدتقی حمیدی بهشتی

گروه کنترل، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
S. Jayasuriya and C.-D. Kee, "American Control Conference, 1985, " ...
P. V. Kokotovic, H. K. Khalil, and J. O'Reilly, Singular ...
H. K. Khalil, "Feedback Control of Nonstandard Singularly Perturbed Systems, ...
M. T. Beheshti and M. E. Sawan, "American Control Conference, ...
M. T. Beheshti and M. E. Sawan, :Observer-bas ed controller ...
M. T. Beheshti and M. E. Sawan, :Observer-bas ed controller ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ردیاب خروجی برای سیستم های آشفته تکین استاندارد با زیرسیستم تند ناپایدار" توسط سینا شمشیری، گروه کنترل، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران؛ محمدتقی حمیدی بهشتی، گروه کنترل، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم های آشفته تکین استاندارد، ردیابی خروجی، فیدبک کنترل هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 468 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله برای سیستم های آشفته تکین غیراستاندارد، چند متغیره، خطی و تغییرناپذیر با زمان، سیستم ردیاب برای ردیابی ورودی مرجعی که در یک معادله دیفرانسیل خطی و با ضرایب ثابت صدق می کند، طراحی شده است تا خروجی سیستم بتواند ورودی مرجع را ردیابی کند. زیرسیستم تند این سیستم آشفته تکین مورد بحث ناپایدار است و وسیله فیدبک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ردیاب خروجی برای سیستم های آشفته تکین استاندارد با زیرسیستم تند ناپایدار با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.