سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی سلول خورشیدی حساس شده با رنگ با فوتوآند TiO توسط نرم افزار سیلواکو

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,607

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELEMECHCONF03_1016

Index date: 30 July 2016

شبیه سازی سلول خورشیدی حساس شده با رنگ با فوتوآند TiO توسط نرم افزار سیلواکو abstract

رشد مصرف جهانی انرژی در قرن اخیر و همراه با آن افزایش انتشار گازهای گلخانه ای، با آلودگی بیش از پیش محیط زیست و خسارات جبران ناپذیر برای منابع حیاتی همراه بوده است. به منظور کاهش اتکا جهانی به منابع طبیعی پایان پذیر و سوخت های مخرب محیط زیست، تلاش های علمی فراوانی برای کاهش هزینه های تولید انرژی از منابع تجدید پذیر صورت گرفته است. از جمله، تلاش برای تولید انرژی الکتریکی با استفاده از انرژی خورشید می باشد. اخیراً سلول خورشیدی حساس شده با رنگ به دلیل هزینه ی ساخت پایین مورد توجه قرار گرفته است. سلول های خورشیدی حساس شده با رنگ متعلق به نسل سوم، جزء دسته ی سلول های خورشیدی لایه نازک هستند. امروزه پژوهش های زیادی برای بالا بردن بازده این نوع سلول های خورشیدی ارزان قیمت صورت می گیرد. این نوع سلول خورشیدی به گونه ای طراحی شده است که بتواند نور خورشید را جذب و به انرژی الکتریکی تبدیل کند. مواد مورد استفاده در این نوع سلول خورشیدی غیر سمی می باشند. بخش اصلی این نوع سلول خورشیدی یک فوتو آند است که از یک نیمه رسانای حساس شده با رنگساخته شده است. این فوتو آند درون یک ماده ی الکترولیت قرار دارد و در طرف مقابل آن یک الکترود دیگر برای به گردش در آوردن الکترون ها در مدار قرار دارد. اساس کار این سلول ها یک نیمه رساناست که از یک آند حساس به نور و یک محلول الکترولیت تشکیل می شود. مواد مورد استفاده برای ساخت فوتوآندها، اکسید نیمه هادی های نانو ساختار هستند. زیرا به دلیل دارا بودن گاف انرژی دارای پایداری خوبی در برابر خوردگی توسط نورخورشید هستند. علاوه براین یک گاف انرژی نسبتا بزرگ ( بزرگتر از 3ev ) برای دریافت قسمتی از طیف خورشید توسط نیمه هادی نیاز است. امروزه به طور معمول از تیتانیوم دی اکسید (TiO2 ) به عنوان نیمه هادی در فوتو آند استفاده می شود. در این مقاله با استفاده از نرم افزار سیلواکو توانستیم این نوع سلول خورشیدی با فوتو آند TiO2 را شبیه سازی کرده و به بازده 6.2 % دست یابیم.

شبیه سازی سلول خورشیدی حساس شده با رنگ با فوتوآند TiO توسط نرم افزار سیلواکو Keywords:

شبیه سازی سلول خورشیدی حساس شده با رنگ با فوتوآند TiO توسط نرم افزار سیلواکو authors

محمد باویر

کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق الکترونیک ، دانشکده فنی و مهندسی ، مدرس دانشگاه آزاد واحد دهلران

علی فتاح

استادیار گروه الکترونیک، دانشکده برق، دانشگاه شاهرود

بهزاد رحمی

کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق قدرت ، دانشکده فنی و مهندسی ، مدرس دانشگاه آزاد واحد دهلران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Mridula Tripathi, Priyanka Chawla, Kamlesh Pande, (2014), _ Natural Photo ...
H Imahori, T Umeyama, S Ito, (2009), _ Large r-Aromatic ...
Claudia Longo, Marco-A.De Paoli (2013) , " Dye-S ensitized Solar ...
Halme, J., (2002), "Dye- sensitized Nano structured and Organic Photovoltaic ...
Robin Cisneros , Marc Beley, Francois Lapicque , (2014) , ...
Hui Ding, Sam Zhang, Ji-Tao Chen, Xiao-Ping Hu, Zhao-Fu Du, ...
S.-H. Song, X. Wang , P. Xiao , (2002) , ...
Hagfeldt, A., Boschloo, G., Sun, L, Kloo, L, & Pettersson, ...
Hagfeldt, A., & Graetzel, M. (1995). Light-induced redox reactions in ...
N. Satoh, T. Nakashima, and K. Yamamoto, Sci. Rep. 3, ...
Fujihara, K., Kumar, A., Jose, R., Ramakrishna, S., & Uchida, ...
G. K. Mor, _ K. Varghese, M. Paulose, K. Shankar, ...
X. Feng, K. Shankar, O. K. Varghese, M. Paulose, T. ...
Hara, K., Arakawa, H., Luque, A., , Hegedus, S. "Handbook ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی سلول خورشیدی حساس شده با رنگ با فوتوآند TiO توسط نرم افزار سیلواکو" توسط محمد باویر، کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق الکترونیک ، دانشکده فنی و مهندسی ، مدرس دانشگاه آزاد واحد دهلران؛ علی فتاح، استادیار گروه الکترونیک، دانشکده برق، دانشگاه شاهرود؛ بهزاد رحمی، کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق قدرت ، دانشکده فنی و مهندسی ، مدرس دانشگاه آزاد واحد دهلران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله منابع تجدید پذیر، سلول خورشیدی حساس شده با رنگ، فوتو آند، نیمه هادی ، تیتانیوم دی اکسید هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1607 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رشد مصرف جهانی انرژی در قرن اخیر و همراه با آن افزایش انتشار گازهای گلخانه ای، با آلودگی بیش از پیش محیط زیست و خسارات جبران ناپذیر برای منابع حیاتی همراه بوده است. به منظور کاهش اتکا جهانی به منابع طبیعی پایان پذیر و سوخت های مخرب محیط زیست، تلاش های علمی فراوانی برای کاهش هزینه های تولید انرژی از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی سلول خورشیدی حساس شده با رنگ با فوتوآند TiO توسط نرم افزار سیلواکو با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.