سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی و مقایسه رفتار الکتروموتور القایی قفسه ای در حالت راه اندازی مستقیم به شبکه و راه اندازی با استفاده از اینورتر پنج سطحی با مدولاسیون پهنای پالس (PWM)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 512

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELEMECHCONF03_1075

Index date: 30 July 2016

شبیه سازی و مقایسه رفتار الکتروموتور القایی قفسه ای در حالت راه اندازی مستقیم به شبکه و راه اندازی با استفاده از اینورتر پنج سطحی با مدولاسیون پهنای پالس (PWM) abstract

راه اندازی موتورهای AC بوسیله نیمه رساناها رو به افزایش است و این راه اندازها در حال جایگزین شدن با روش های راه اندازی مرسوم هستند.زیرا این راه اندازهای نرم توانایی کاهش جریان راه اندازی را دارند. تریستور اساس راه اندازهای نرم می باشد که ارزان، ساده، قابل اطمینان و نیز فضای کمی را اشغال می کند،و بنابراین استفاده از آن راه حل مناسبی برای برطرف کردن مشکلات راه اندازی موتور القایی می باشد. در این مقاله رفتار موتور القایی روتور قفسه ای در دو حالت راه اندازی الکتروموتور بصورت مستقیم به شبکه و راه اندازی موتور القایی با استفاده از اینورتر بصورت راه اندازی نرم از نوع اینورتر پنج سطحی مورد بررسی قرار گرفته و تفاوتهای هر دو حالت در منحنی های سرعت/گشتاور و منحنی جریان در حالت راه اندازی با یکدیگر مقایسه شده است و همچنین مزایای استفاده از اینورتر چند سطحی نیز توسط آنالیز fft بیانگر میزان مولفه های هارمونیکی در استاتور در هر دو حالت بررسی شده است.

شبیه سازی و مقایسه رفتار الکتروموتور القایی قفسه ای در حالت راه اندازی مستقیم به شبکه و راه اندازی با استفاده از اینورتر پنج سطحی با مدولاسیون پهنای پالس (PWM) Keywords:

موتور القایی قفسه ای , اینورتر چند سطحی , اینورتر پنج سطحی , راه اندازی مستقیم شبکه

شبیه سازی و مقایسه رفتار الکتروموتور القایی قفسه ای در حالت راه اندازی مستقیم به شبکه و راه اندازی با استفاده از اینورتر پنج سطحی با مدولاسیون پهنای پالس (PWM) authors

بابک البرجی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

امیر حسن نیا خیبری

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Soft Starting of Induction Motor With Torque Control , IEEE ...
Performance Optimization of Induction MotorsDuring Voltage -Controlled Soft Starting, _ ...
Soft Starting of Large Induction Motors at Constant Current With ...
pwer electronics circuits , deices, and aplications MUHA MMAD H.RASHID ...
Patil, P.S.; Porate, _ Starting Analysis of Induction Motor:A Computer ...
Hadidi, R.; Mazhari, I.; Kazemi, A, ،« Simulation of Induction ...
Gui-xi, Jia; Yuan, Su, " Research on Soft Starter of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی و مقایسه رفتار الکتروموتور القایی قفسه ای در حالت راه اندازی مستقیم به شبکه و راه اندازی با استفاده از اینورتر پنج سطحی با مدولاسیون پهنای پالس (PWM)" توسط بابک البرجی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان؛ امیر حسن نیا خیبری، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله موتور القایی قفسه ای , اینورتر چند سطحی , اینورتر پنج سطحی , راه اندازی مستقیم شبکه هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 512 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که راه اندازی موتورهای AC بوسیله نیمه رساناها رو به افزایش است و این راه اندازها در حال جایگزین شدن با روش های راه اندازی مرسوم هستند.زیرا این راه اندازهای نرم توانایی کاهش جریان راه اندازی را دارند. تریستور اساس راه اندازهای نرم می باشد که ارزان، ساده، قابل اطمینان و نیز فضای کمی را اشغال می کند،و بنابراین استفاده از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی و مقایسه رفتار الکتروموتور القایی قفسه ای در حالت راه اندازی مستقیم به شبکه و راه اندازی با استفاده از اینورتر پنج سطحی با مدولاسیون پهنای پالس (PWM) با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.