سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه یک رابطه تئوری – تجربی جهت طراحیستون های استخراج کننده ضربه ای

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,609

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC08_038

Index date: 27 February 2008

ارائه یک رابطه تئوری – تجربی جهت طراحیستون های استخراج کننده ضربه ای abstract

اغلب معادلات تئوری ارائه شده برای تعیین ضریب کلی انتقال جرم به منظور محاسبه ارتفاع برج های نوع ضربه ای دارای درصد خطای بسیار بالا ( بیشتر از صد در صد ) می باشند . از جمله این معادلات میتوان به معادلات ضریب انتقال جرم نیومن و هندلس – بارون اشاره نمود . در این کار با کمک یک دستگاه استخراج کننده ضربه ای از نوع سینی دار در مقیاس نیمه صنعتی و با استفاده از دو سیستم شیمیایی تولوئن / استون / آب و بوتیل استات / استون / آب آزمایشات ی تحت شرایط عملیاتی مختلف جهت اندازه گیری پارام ترهایی از قبیل موجودی فاز پراکنده ،قطر متوسط ق ط رات ، دبی حجمی فازها ،غلظت جز ء منتقل شونده در فازها و غیره به منظور محاسبه ارتفاع برج انجام میشود . در هر آزمایش با استفاده از معادلات تئوری ارائه شده برای ضریب انتقال جرم و پارامترهای اندازه گیری شده فوق به محاسبه ارتفاع برج و مقایسه آن با ارتفاع واقعی پرداخته شده است . نتایج بدست آمده از این مقایسه نشان می دهد : ۱ - ارتفاع های محاسبه شده با استفاده از معادله نیومن بزرگتر از ارتفاع های واقعی است ۲ - ارتفاع های محاسبه شده با استفاده از معادله هندلس - بارون کمتر از ارتفاع های واقعی است . در پایان با استفاده از نتایج بدست آمده از مقایسه ارتفاع های محاسبه شده با واقعی و ادغام معادلات ضریب انتقال جرم نیومن و هندلس - بارون یک رابطه تئوری – تجربی برای محاسبه ارتفاع ستون های ضربه ای سینی دار ارائه شده است . متوسط درصد خطای مطلق ار تفاع های محاسبه شده از ارتفاع های واقعی با استفاده از این رابطه برای سیستم های شیمیایی تولوئن / استون / آب و بوتیل استات / استون / آب بترتیب حدود % ۳۲ و % ۷۲ میباشد .

ارائه یک رابطه تئوری – تجربی جهت طراحیستون های استخراج کننده ضربه ای Keywords:

استخراج کننده های مایع , مایع , ستون های ضربه ای سینی دار

ارائه یک رابطه تئوری – تجربی جهت طراحیستون های استخراج کننده ضربه ای authors

سیدجابر صفدری

سازمان انرژی اتمی - آزمایشگاههای تحقیقاتی جابربن حیان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
G. Sege and F. W. Woodfield, Chem. Eng. Progr. 50 ...
G. A. Nicholson. USAEC Report HW-40550, Vol. 1, PP. 2, ...
J. Durandet and X. Talmont, Bull. Inform. Sci. et Tech. ...
G. M. Hesson, USAEC Report HW- 4918 1, (1957). ...
Newman , A. B. , Trans. Am. Inst. Chem. Eng. ...
Vermeulen, T. ; Ind. Eng. Chem., 45, 1664-76 (1953). ...
Handlos, A. E. and Baron T , Am. Inst. Chem. ...
Olander, D. R. ; A. I. Ch. E. J. _ ...
Misek , T. _ Berger , R. and Schroter , ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه یک رابطه تئوری – تجربی جهت طراحیستون های استخراج کننده ضربه ای" توسط سیدجابر صفدری، سازمان انرژی اتمی - آزمایشگاههای تحقیقاتی جابربن حیان؛ علیرضا کشتکار؛ محمد قنادی مراغه؛ داریوش باستانی نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استخراج کننده های مایع – مایع ; ستون های ضربه ای سینی دار هستند. این مقاله در تاریخ 8 اسفند 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1609 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اغلب معادلات تئوری ارائه شده برای تعیین ضریب کلی انتقال جرم به منظور محاسبه ارتفاع برج های نوع ضربه ای دارای درصد خطای بسیار بالا ( بیشتر از صد در صد ) می باشند . از جمله این معادلات میتوان به معادلات ضریب انتقال جرم نیومن و هندلس – بارون اشاره نمود . در این کار با کمک یک دستگاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه یک رابطه تئوری – تجربی جهت طراحیستون های استخراج کننده ضربه ای با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.