با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در این تحقیق یک استراتژی جدید مدیریت انرژی مبتنی بر روش کنترل افتی با مشی غیرمتمرکز و بدون هیچ لینک مخابراتی برای یک ریزشبکه جزیره ای متشکل از منابع ولتاژ اینورتری، به منظور تقسیم توان اکتیو/راکتیو مناسب بین ریز منابع، تنظیم ولتاژ در باس های ریزشبکه و نیز بهبود رفتار گذرا و دینامیکی آن، بر اساس مشخصه های غیرخطی بار ارائه گردیده است. اهداف مذکور با بهره گیری از یک مدل کنترلی بهبود یافته دروپ زاویه - فرکانس، صورت می پذیرد و برای تایید عملکرد طرح پیشنهادی، سیستم مورد مطالعه بااستفاده از نرم افزار MATLAB و حضور سه DGاینورتری شبیه سازی شده است. در مدل کنترلی مذکور اشکالات وارده بر کنترلرهای رایج دروپ، با طراحی یک کنترلر انعطاف پذیر دروپ زاویه- فرکانس، مرتفع شده است. این کترل شامل دو حلقه کترلر زاویه- فرکانس برای تقسیم توان مناسب در بین واحدها و یک کنترلر ولتاژ برای کنترل دروپ ولتاژ است. این دو، تقسیم بار را برخلاف معادلات تقسیم توان رایج P-f، بر اساس دروپ زاویه- فرکانس و با بهره گیری از کنترلرهای PI انجام می دهد. مهمترین مزیت این کنترلر ثبات فرکانس است که به تقسیم صحیح توان در بین DGS منجر شده است
Keywords:
توليد پراكنده، ريز شبكه جزيره اي، كنترل غيرمتمركز، تقسيم توان، كنترل دروپ زاويه –فاز
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/482302/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قشقایی، فروغ و شاه پرستی، مهدی و کاظمی، علی،1394،بررسی ساز و کارهای کنترل ریزشبکه های جزیره ای به روش کنترل دروپ محلی زاویه- فرکانس،چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم مهندسی و تکنولوژی،،،https://civilica.com/doc/482302
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قشقایی، فروغ؛ مهدی شاه پرستی و علی کاظمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، قشقایی؛ شاه پرستی و کاظمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر انواع ریزشبکه و مطالعه مزایا، معایب، سیستم کنترلی و بارهای آن
- مدلسازی، شبیهسازی و تحلیل کنترل کننده غیر متمرکز دروپ برای مولد تولید پراکنده اینورتری در ریزشبکه
- مروری بر روشهای کنترل دروپ مبتنی بر ساختار مجازی در ریزشبکه جزیرهای
- تحلیل پدیده تشدید زیر سنکرون در خطوط انتقال جبران شده با خازن سری
- کنترل ولتاژ و فرکانس ریز شبکه ها در شرایط اضطراری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.