سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی قطر نانو الیاف حاصل از پلی کاپرولاکتان و ژلاتین با استفاده از تبدیل پارامترهای الکتروریسی و بررسی رهایش دارو از آن الیاف هیبرید حاصل از این دو پلیمر

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 749

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NTEC10_091

Index date: 30 July 2016

بهینه سازی قطر نانو الیاف حاصل از پلی کاپرولاکتان و ژلاتین با استفاده از تبدیل پارامترهای الکتروریسی و بررسی رهایش دارو از آن الیاف هیبرید حاصل از این دو پلیمر abstract

امروز منسوجات پزشکی بخش مهمی از صنعت نساجی را به خود اختصاص داده اند. گسترش رشد این محصولات، مرهون رشد کرده بود هم زمان صنعت نساجی و درمان های متنوع پزشکی می باشد که به رهایش دارو نیز از این قاعده مستثنی نیست . به طور خلاصه ضعف عمده روش هایمرسوم دارو رسانی مدت زمان فعال بودن دارو در بدن و کنترل دارو در بدن است. بنابراین امروزه رسانش دارو کنترل شده مطرح است . در این تحقیق ابتدا با استفاده از تغییر پارامترهای الکتروریسی به قطر بهینه از نانو الیاف پلی کاپرولاکتان و ژلاتین نیز دیده شده و سپس با بارگذاری دارو در ژلاتین و الکتروریسی و این در تولید به سمت هیبرید میزان رهایش دارو از نمونه حاصل مورد آزمایش قرار گرفت. نانو الیاف حاصل در دو ساعت اول بیشترین رهایش را داشتند و در مدت زمان 140 ساعت بیش از 80% دارو از نمونه خارج شده بود.

بهینه سازی قطر نانو الیاف حاصل از پلی کاپرولاکتان و ژلاتین با استفاده از تبدیل پارامترهای الکتروریسی و بررسی رهایش دارو از آن الیاف هیبرید حاصل از این دو پلیمر Keywords:

بهینه سازی قطر نانو الیاف حاصل از پلی کاپرولاکتان و ژلاتین با استفاده از تبدیل پارامترهای الکتروریسی و بررسی رهایش دارو از آن الیاف هیبرید حاصل از این دو پلیمر authors

سید محمود جلیلی

گروه مهندسی نساجی، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه یزد

سید هژیر بهرامی

دانشکده مهندسی نساجی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محسن هادی زاده

گروه مهندسی نساجی، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه یزد

عادله قلی پور کنعانی

دانشکده مهندسی نساجی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جدول 1- میانگین قطر نانو الیاف حاصل از الکتروریسی PCL ...
جدول2- میانگین قطر نانو الیاف حاصل از الکتروریسی GEL میانگین ...
میزان جذب 1/22514 0/54740 0/17409 0/13821 0/07716 0/12835 0/11236 0709987 ...
رهایش دارو تجمعی (%) 65/97 76/85 80/10 82/62 83/88 86/19 ...
Hegde, R., R., Dahiya, A., Kamath, M., G., :Nanofiber Nonwovens', ...
H., S., Yoon, D., S., Ji; :Efects in vitro degradation ...
Cheng, _ Deng, J., Yang, F., Gong, Y., Zhao, N., ...
P., Gupta, :Processing - structure - property studies of submicron ...
Long, B., C., Wu, and J., Chang, Dual drug release ...
composite mats with distincl release profiles, Acta biomaterialia, 2012. ...
/07 154/13 155/74 159/61 154/58 155/98 169/52 192/61 ...
10 10 15 15 15 20 20 20 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی قطر نانو الیاف حاصل از پلی کاپرولاکتان و ژلاتین با استفاده از تبدیل پارامترهای الکتروریسی و بررسی رهایش دارو از آن الیاف هیبرید حاصل از این دو پلیمر" توسط سید محمود جلیلی، گروه مهندسی نساجی، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه یزد؛ سید هژیر بهرامی، دانشکده مهندسی نساجی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محسن هادی زاده، گروه مهندسی نساجی، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه یزد؛ عادله قلی پور کنعانی، دانشکده مهندسی نساجی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلی گاپرولاکتان ، ژلاتین ، الکتروریسی، رهایش دارو هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 749 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروز منسوجات پزشکی بخش مهمی از صنعت نساجی را به خود اختصاص داده اند. گسترش رشد این محصولات، مرهون رشد کرده بود هم زمان صنعت نساجی و درمان های متنوع پزشکی می باشد که به رهایش دارو نیز از این قاعده مستثنی نیست . به طور خلاصه ضعف عمده روش هایمرسوم دارو رسانی مدت زمان فعال بودن دارو در بدن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی قطر نانو الیاف حاصل از پلی کاپرولاکتان و ژلاتین با استفاده از تبدیل پارامترهای الکتروریسی و بررسی رهایش دارو از آن الیاف هیبرید حاصل از این دو پلیمر با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.