سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنتز پلی آنیلین به روش پلیمریزاسیون شیمیایی و بررسی هدایت الکتریکی آن

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,191

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NTEC10_156

Index date: 30 July 2016

سنتز پلی آنیلین به روش پلیمریزاسیون شیمیایی و بررسی هدایت الکتریکی آن abstract

پلیمری های الکترااکتیو برخلاف سایر پلیمری ها که عمدتاً عایق هستند نسبت به جریان الکتریکی با ولتاژ واکنش نشان داده و دچار تغییر شکل با ابعاد می شوند. امروزه پلی آنیلین به عنوان یکی از پر کار دورترین و مهم ترین پلیمری های الکترواکتیو در ساخت انواع حس گر، خازن، باتری، سلول های خورشیدی و ....در زمینه های مختلف علوم به ویژه، نانو نساجی مورد استفاده گسترده قرار می گیرد. پلی آنیلین به دو روش اکسیداسیون شیمیایی و الکترا شیمیایی سنتز می شود. در این پژوهش از روش پلیمریزاسیون افزایشی شیمیایی جهت سنتز پلی آنیلین استفاده شده است. به این مقصود است مونومر آنیلین هیدروکلریدو نیز آمونیوم ب سولفات به عنوان اکسید کننده استفاده شد. شناسایی پلیمری سنتز شده با استفاده از دستگاه طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه FTIR صورت گرفت. در ادامه هدایت الکتریکی پلی آنیلین تولید شده با استفاده از دستگاه هدایت سنج چهار پراب تقریباً S.cm-1 2 اندازه گیری شد. تحقیقات انجام شده با استفاده از پلیمر پلی آنیلین به دست آمده کارایی مناسب را در زمینه تولید نانو منسوجات الکتراکتیو تأیید می کند.

سنتز پلی آنیلین به روش پلیمریزاسیون شیمیایی و بررسی هدایت الکتریکی آن Keywords:

سنتز پلی آنیلین به روش پلیمریزاسیون شیمیایی و بررسی هدایت الکتریکی آن authors

فاطمه تقی پور

دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان

داریوش سمنانی

دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تقی‌پور، فاطمه؛ سمنانی، داریوش؛ رضایی، بهزاد؛ بررسی خواص الکترواکتیو باندل ...
Vivekanandan J., Ponmusamy V., Mahudeswaran A and Vijayanand P S., ...
Sotooviedo M A., Araujo O A., Faez R., Rezende M ...
Liu Z., Zhou J., Xue H., Shen L, Zang H ...
Niemann M U., Srinivasan S S., Phani A R., Kumar ...
Srinivasan S S., Niemann M U., Ratnadurai R., Phani A ...
Feast W J., Polymer, 37, 5017-5047, 1996. ...
Kaneto K and Kanek, M., Biochem Biotech, 96, 13-23, 2001. ...
Hanyand P and Geniis E M., Synthetic Met, 31, 369-378, ...
Plesu N., Ilia G., Bandur G and Popa S., J ...
_ Ismail Y A., Sensor Actuat, 129, 834-840, 2008. ...
Stejskal J and Gilbert R G., Pure appl chem, 74, ...
Atassi Y., Tally M and Ismail M., Mater Sci, Damascus, ...
"Measuring the Resistivity and Determinning the Conductivity Type of Semiconductor ...
"Standard Test Method for Measuring Resistivity of Silicon Wafers with ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنتز پلی آنیلین به روش پلیمریزاسیون شیمیایی و بررسی هدایت الکتریکی آن" توسط فاطمه تقی پور، دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ داریوش سمنانی، دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلیمری های الکتروراکتیو، پلی آنیلین، پلیمریزاسیونافزایشی، رسانایی آنیلین هیدروکلراید هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5191 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پلیمری های الکترااکتیو برخلاف سایر پلیمری ها که عمدتاً عایق هستند نسبت به جریان الکتریکی با ولتاژ واکنش نشان داده و دچار تغییر شکل با ابعاد می شوند. امروزه پلی آنیلین به عنوان یکی از پر کار دورترین و مهم ترین پلیمری های الکترواکتیو در ساخت انواع حس گر، خازن، باتری، سلول های خورشیدی و ....در زمینه های مختلف علوم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنتز پلی آنیلین به روش پلیمریزاسیون شیمیایی و بررسی هدایت الکتریکی آن با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.