سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید پایدار با گذر از نگرش صنعتی به سوی نگرش اکولوژیک

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,980

This Paper With 28 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INCMED01_006

Index date: 30 July 2016

تولید پایدار با گذر از نگرش صنعتی به سوی نگرش اکولوژیک abstract

پایداری، یک نیاز مهم و روزافزون برای فعالیت های بشری است و ایجاد پیشرفت پایدار یک هدف کلیدی در پیشرفت بشری است. پیشرفت پایدار، منظری است که موضوعات اجتماعی، اقتصادی و محیطی را بطور کلی و همزمان در فرآیند پیشرفت نشانه می گیرد. پایداری در بسیاری از زمینه ها شامل مهندسی، طراحی و تولید پراکنده شده است و تولیدکنندگان بیش از پیش در حال درگیر شدن درباره ی موضوع پایداری هستند. مفهوم تولید پایدار، در کنفرانس سازمان ملل متحد در خصوص محیط زیست و توسعه، در سال 1992 ظهور یافته است؛ و ارتباط بسیار نزدیکی با مفهوم توسعه پایدار دارد. این کنفرانس به این نتیجه رسید که علت اصلی از بین رفتن محیط زیست، الگوی ناپایدار تولید و مصرف، به ویژگی در کشورهای صنعتی، می باشد. درحالیکه مصرف پایدار، مصرف کنندگان را هدف قرار می دهد، تولید پایدار با شرکت ها و سازمان های تولید کننده محصولات یا ارائه دهنده خدمات در ارتباط است. این مقاله بر پایداری کسب و کار تمرکز داشته و سعی دارد بر اساس مجموعه ای از شاخص های اصلی و مکمل تولید پایدار، روش شناسی جدیدی را برای معرفی ، ترویج و سنجش عملکرد تولید شرکت ها ارائه دهد و بخصوص موضوعی را تحت عنوان شفاف سازی بنیادین در بحث تولید معرفی و نظامند نماید

تولید پایدار با گذر از نگرش صنعتی به سوی نگرش اکولوژیک Keywords:

تولید پایدار با گذر از نگرش صنعتی به سوی نگرش اکولوژیک authors

محمد علی شریعت

دانشجوی دوره دکتری دانشگاه آزاد تبریز

کمال الدین رحمانی

استادیار دانشگاه آزاد تبریز

ناصر فقهی فرهمند

دانشیار دانشگاه آزاد تبریز

علیرضا بافنده زنده

استادیار دانشگاه آزاد تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
هس مر، ال تی، (1382): اخلاق در مدیریت، تجمه سید ...
اشنایدر، سوزان سی و ژان سوئی بارسو(1379): مدیریت در پهنه ...
قلی پور، آرش، (1380): جامعه شناسی سازمان ها، رویکرد جامعه ...
لاوسن، آلن، (1381): مدیریت اخلاقی در خدمات دولتی، ترجمه: محمدرضا ...
امیدوار، علیرضا (1386). مسئولیت اجتماعی شرکتها، تکمیل کننده و جایگزین ...
ریاحی وفا، عباس، سرمایه گذاری مبتنی براخلاق درکسب وکار، ماه ...
1 نیسی، عبدالکام (1389)، شاخص توسعه انسانی در استانهای ایران، ...
Drucker، P.F. Management: TASKS، RESPONSIB ILITIES _ PRACTICES 1973 ...
Andrew Carnegie، The Gospel of Wealth and Other Timely Essays ...
Denison، Daniel (2000). _ Organizational Culture and Corporate Social Responsibility: ...
Higgins، J M & .Vincze J.W.1993، " Strategic Management ConceptsF، ...
Veleva, Vesela. Ellenbecker, Michael. Indicators of sustainable production: framework and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید پایدار با گذر از نگرش صنعتی به سوی نگرش اکولوژیک" توسط محمد علی شریعت، دانشجوی دوره دکتری دانشگاه آزاد تبریز؛ کمال الدین رحمانی، استادیار دانشگاه آزاد تبریز؛ ناصر فقهی فرهمند، دانشیار دانشگاه آزاد تبریز؛ علیرضا بافنده زنده، استادیار دانشگاه آزاد تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی طراحی نوین مهندسی با رویکرد توسعه پایدار و حفظ محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله : تولید پایدار، نگرش اکولوژیک ، شفاف سازی بنیادین ، مسئولیت اجتماعی هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2980 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پایداری، یک نیاز مهم و روزافزون برای فعالیت های بشری است و ایجاد پیشرفت پایدار یک هدف کلیدی در پیشرفت بشری است. پیشرفت پایدار، منظری است که موضوعات اجتماعی، اقتصادی و محیطی را بطور کلی و همزمان در فرآیند پیشرفت نشانه می گیرد. پایداری در بسیاری از زمینه ها شامل مهندسی، طراحی و تولید پراکنده شده است و تولیدکنندگان بیش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تولید پایدار با گذر از نگرش صنعتی به سوی نگرش اکولوژیک با 28 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.