سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شیوه رسیدگی به داوری درنظام حقوقی ایران و انگلستان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,851

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARBITRATION01_023

Index date: 30 July 2016

شیوه رسیدگی به داوری درنظام حقوقی ایران و انگلستان abstract

اقامه دعوا وسیله ای است که برای حل و فصل اختلاف ازطریق ارجاع آن به یک یاچندقاضی دادگاه راه دیگری که برای حل و فصل اختلافات وجود دارد ارجاع آن به داوری است داوری به معنای احقاق حق و ترافع نوعی قضاوت ازطریق افراد مورداعتماد و متخصص خارج ازحیطه اختیارات مراجع رسمی و دولتی است داوری پیشینه بسیارقوی و طولانی داشته و دراغلب نظام های حقوقی دنیا دارای جایگاه ویژه ای می باشد مقاله حاضر نیز با روش توصیفی ـ تحلیلی ازنوع کیفی و باهدف مطالعه تطبیقی شیوه رسیدگی درداوری درنظام های حقوقی ایران و انگلستان به رشته تحریر درامده است بررسی نظام حقوقی دوکشور نشان میدهد ارجاع امر به داوری ازطریق شرط ضمن عقد و قرارداد مستقل داوری پیش بینی شده است داوران نیز مکلف اند بارعایت اصولی چون اصل بی طرفی دادرس اصل استقلال داور دادن فرصت دفاع و ... درمهلت قانونی تعیین شده اعلام رای نمایند و اجرای آن اجباری می باشد مگر درموارد مصرحه درقانون

شیوه رسیدگی به داوری درنظام حقوقی ایران و انگلستان Keywords:

شیوه رسیدگی به داوری درنظام حقوقی ایران و انگلستان authors

هاجر عوض پورشیخ محمد

کارشناس ارشد رشته حقوق گرایش جزا و جرم شناسی

لیلا زمانی فروشانی

لیسانس رشته حقوق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بابائی مهر، علیرضا، 1381، نحوه رسیدگی داور و اعتراض به ...
بختیاری‌فر، محمدهادی، 1393، نقش دادگاه در داوری‌های ملی _ فراملی، ...
شمس، عبدالله، 1390، آیین دادرسی مدنی دوره پیشرفته، انتشارات دراک، ...
شیروی، عبدالحسین، 1393، داوری تجاری بین‌المللی، انتشارات سمت، تهران. ...
کریمی، عباس، 1390، دوره درسی آیین دادرسی مدنی (3)، انتشارات ...
هاشم نژاد، مرضیه، 1377، داوری در حقوق ایران(داخلی- بین‌المللی)، پایان ...
هیئت پژوهشگران کاواندیش، 1389، نظام حقوقی انگلستان، مترجم نسرین مهرا، ...
و نخبگان واحد شو شتر [) خرداد ماه 1395 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شیوه رسیدگی به داوری درنظام حقوقی ایران و انگلستان" توسط هاجر عوض پورشیخ محمد، کارشناس ارشد رشته حقوق گرایش جزا و جرم شناسی؛ لیلا زمانی فروشانی، لیسانس رشته حقوق نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی جایگاه داوری در حل اختلافات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله داوری ، داور ، قرارداد داوری ، دادرسی ، صلح و سازش هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1851 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اقامه دعوا وسیله ای است که برای حل و فصل اختلاف ازطریق ارجاع آن به یک یاچندقاضی دادگاه راه دیگری که برای حل و فصل اختلافات وجود دارد ارجاع آن به داوری است داوری به معنای احقاق حق و ترافع نوعی قضاوت ازطریق افراد مورداعتماد و متخصص خارج ازحیطه اختیارات مراجع رسمی و دولتی است داوری پیشینه بسیارقوی و طولانی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شیوه رسیدگی به داوری درنظام حقوقی ایران و انگلستان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.