سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از گیاهان تانن دار در رنگرزی به منظور حذف فلزات معدنی از پساب رنگ و کاهش آلودگی های زیست محیطی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,333

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NECONF01_084

Index date: 6 September 2016

استفاده از گیاهان تانن دار در رنگرزی به منظور حذف فلزات معدنی از پساب رنگ و کاهش آلودگی های زیست محیطی abstract

امروز آلودگی هایی که ناشی از فلزات معدنی نظیر (سولفات، مضاعف، کروم، مس و غیره) موجود در پساب ها که برای فرآیند صنعتی به منظور پیوند محکم رنگ با لیف مورد استفاده قرار می گیرد، به طرق مختلف بر روی محیط زیست، خاک و آب و انسان اثر می گذارد. ورود این مواد به تربیت با توجه به شدت و نوع مواد ممکن است خطر بالفعل یا بالقوه داشته باشد. بنابراین لزوم تصفیه این نوع پساب ها امری اجتناب ناپذیر می باشد. در این مقاله سعی شده است با استفاده از گیاهان تانن دار در رنگرزی پشم با گل ریواس،به منظور حذف فلزات معدنی و کاهش آلودگی های محیط زیست گام برداشت. پژوهش حاضر به روش کتابخانه ای - آزمایشگاهی انجام شد و نتایج به صورت توصیفی تحویل شدند. برای این منظور در رنگرزی بابل ریواس و سه گیاه مختلف شامل برگ بنه،برگ اوکالیپتوس، و بلوط (جفت)، که بیشترین مقدار تانن و کمترین میزان تغییر فام رنگی را دارند،در غلظت 5% تا 50% استفاده گردید. مشخصه های رنگی نمونه های پشمی رنگرزی شده تحت سیستم (L*a*b*) و CIE مورد ارزیابی و مقایسه رنگ قرار گرفت.نتایج به دست آمده هیچ گونه تغییری را نسبت به نمونه شاهد (دندانه سولفات مضاعف آلومینیم) نشان نداد. بهترین نتایج برای نمونه های رنگرزی شده با یرگ ینه، اکالیدوروس و جفت غلظت 5% گزارش شد. همچنین ثبات شست وشو و لک زدا این نمونه ها نسبتاً عادی ارزیابی شد.

استفاده از گیاهان تانن دار در رنگرزی به منظور حذف فلزات معدنی از پساب رنگ و کاهش آلودگی های زیست محیطی Keywords:

استفاده از گیاهان تانن دار در رنگرزی به منظور حذف فلزات معدنی از پساب رنگ و کاهش آلودگی های زیست محیطی authors

اخترالسادات موسوی

کارشناس ارشد مواد اولیه و رنگ ،دانشگاه کاشان

احمد اکبری

دانشیار و عضو هیئت علمی کاشان

سیدکاظم موسوی

دانشگاه آزاد اسلامی،واحد علوم و تحقیقات،باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ،تهران،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Frick, D., The coloration of food.Review of Progress in Coloration ...
Shahid, M., Ahmad, A, Yusuf, M, Khan, M.I, Khan, S.A, ...
Cristea, _ & Vilarem, G. Improving light fastmess of natural ...
Kadolph, S. J. Natural dyes: a traditional craft experiencing new ...
Agarwal, S. K., Singh, S., Verma, S., & Kumar, S. ...
Rashid, S., Kaloo, Z., Singh, S., & Bashir, I. Medicinal ...
Gupta, K., Bajracharya, B., & Jha, N. Antibacterial activity, cytotoxicity, ...
Samanta, A.K. and A. Konar, Dyeing of textiles with natural ...
Felb 2016, Rasht , Iran ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از گیاهان تانن دار در رنگرزی به منظور حذف فلزات معدنی از پساب رنگ و کاهش آلودگی های زیست محیطی" توسط اخترالسادات موسوی، کارشناس ارشد مواد اولیه و رنگ ،دانشگاه کاشان؛ احمد اکبری، دانشیار و عضو هیئت علمی کاشان؛ سیدکاظم موسوی، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد علوم و تحقیقات،باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ،تهران،ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی محیط زیست طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رنگینه دندانه دار،رنگرزی،ریواس،الودگی،محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1333 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروز آلودگی هایی که ناشی از فلزات معدنی نظیر (سولفات، مضاعف، کروم، مس و غیره) موجود در پساب ها که برای فرآیند صنعتی به منظور پیوند محکم رنگ با لیف مورد استفاده قرار می گیرد، به طرق مختلف بر روی محیط زیست، خاک و آب و انسان اثر می گذارد. ورود این مواد به تربیت با توجه به شدت و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بافته های سنتی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از گیاهان تانن دار در رنگرزی به منظور حذف فلزات معدنی از پساب رنگ و کاهش آلودگی های زیست محیطی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.